måndag 10 oktober 2011

Jag älskar måndagar!

En underbar helg... men kall! När mannen skulle gå ut på morgonen och hämta lördagstidningen höll han på att drutta i! Isgata! Termometern stod på 1 grad! Brrrrr... dags att höja temperaturen inomhus och ta på strumpor! Ska även plocka fram mina fårskinnstofflor!

Nu är alla utemöbler undanställda och pelargonerna är i tryggt förvar inför vintern. Det här var den tredje sommaren som vi hade våra mårbacka! Hoppas de överlever den här vintern också.
En mysig söndagmorgon...
Blev väckt 09.45 när rullgardinen åkte upp och mannen kom med frukost på sängen! När han löste SvD-söndagskryss lekte jag med min iPhone4... en gratis-app "Photosynth" som tar panoramabilder! Inte så lätt... men jag får träna!
En mysig söndagkväll...
Igår plockade jag in rosor från min trädgård och jag hittade ett smultron! På kvällen var vi sex tjattrande tjejkvinnor hemma hos mig! Vi sippade gott te tillsammans med nygräddade scones, marmelad, lemoncurd, brytbröd brie, stark ost, paprika, salami, chokladbollar och andra godsaker. En skön avkopplande kväll...
Men nu är det måndag och jag ska plugga och försöka skriva klart min första uppgift! Har hela veckan på mig så det går nog bra! Gör mitt bästa! I kväll kommer Linas matkasse som jag ska ta hand om! Blir sprängfullt i kylskåpet! Fast idag blir det egen fisksoppa till middag! Får se om jag orkar fixa till den stora pumpan till en Halloweenlykta! Mannen får gröpa ur den!
Du ska ha en bra dag var du än befinner dig!

{helgens foton av mig, med min iphone4
}

4 kommentarer:

Anonym sa...

God förmiddag. Har rasat runt här hemma. Bytt ut textilier i vrum och sovrum. Bytt till matchande lyktor och ljus. Tvättat allt det jag plockat bort. Storstädat. Dammat, dammsugit, skurat. Puh. Har precis tagit en dusch och äter frukost. Te och smörgås. Lyssnar på spotify. Känns som jag gjort lite nytta. Kram/S

Channal sa...

Låter superbra! Duktiga du... sen är det ju Kul att pyssla o göra fint hemma! Själv blir jag hela tiden distraherad av allt möjligt som rådjur utanför fönstrer! Ska plugga NU! Kram Anna

Anonym sa...

Mysigt att avsluta helgen med en liten tjejträff. Lika välkomnande som det känns på din blogg känns det som du har hemma också!
Lycka till med pluggandet!
Kram Pia

Channal sa...

Söt du är Pia! Skickade ditt paket igår, så hoppas det kommer fram imorgon! Kram Anna