fredag 8 april 2011

En av de godaste vegetariska maträttarna...

Spenat- och Ricottacanelloni till färgglad bönsallad!


  • Hacka en gul lök och fräs den genomskinlig i pannan
  • lägg i 450 g tinad spenat + riven muskotnöt, salt och peppar i pannan och låt allt bli varmt
  • dra av pannan från spisen och blanda i 250 g Ricotta i fräset
  • Fördela röran på färska lasagneplattor, rulla ihop och lägg rullarna i ugnsfast form
  • Häll över 400 g pizzasås och gratinera i ugnen 225 grader i 15 min, strö över 150 g riven parmesan och gratinera ytterligare 10 min.
En rolig och glad bönsallad passar bra till...
  • Små vita bönor, strimlad purjolök och tärnade tomater
  • Saften från 1 citron, 2 msk fin olivolja, lite salt och svartpeppar

Jättegott med vegetariskt!

Kram till alla! Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar