Den perfekta ostbrickan...
Stora saftiga fasta päron, vindruvor, fikonmarmelad och extrafina kex!
- Gorgonzola dolce - en klassiker som jag aldrig tröttnar på!
- Camembert och Brie är samma ost men som görs i olika storlekar!
- Min Älsklingsost ÄR Delice d'Argental
- Gruyere Grottlagrad - favorit sedan barndomen, fanns alltid på ostbrickan!
- Bergsost från Savoyen - enkel och opretentiös men sååå delikat!
- Parmesan Reggiano 24 mån - magiskt med prosciutto, ruccula, pinjenötter o fin olivolja! Kan jag äta till lunch, middag och kväll!
Langres... krämig, stark och helt utsökt. Meningen är att man ska hälla Champagne över Langresen och sedan bara njuta mmmmmmmmmmmm... gottGottGOTT!
En liten favoritost, Coeur de Neufchatel!
EXTRASTORT TACK till Norins ost för att ni finns!
Kram till alla... Anna
lånade bilder via google-bildsök
Det ser ljuvligt gott ut alltihop.
SvaraRaderaKram!