Så enkel att göra men ack så god! Bara att skiva rabarber och jordgubbar.
Det går utmärkt att frysa rabarber och jordgubbar och bara ta fram från frysen och låta dem tina lite.
Blanda rabarber och jordgubbar i en pajform.
Strö över ihopblandat 1 1/2 dl strösocker och 1 1/2 msk potatismjöl.
Smält 100 g smör. Blanda ner 1 1/2 dl havregryn, 1 1/2 dl vetemjöl och 3 msk strösocker.
Klicka ut smuldegen över jordgubbarna och rabarbern.
Grädda i 225° i ca 20 minuter.
♥
Sista måltiden på balkongen tillsammans med makens bror...
Matjessill, potatis, gräslök och gräddfil.
Efterrätten gjorde succé... smulpajen serverades med lättvispad grädde!
Ett säkert kort jag lovar!
Kram till alla... Anna
♥
(bilder fotade av mig)
Gud så sugen jag blev på paj nu.
SvaraRaderaSitter här och är lite smått hungrig och väntar på att vi ska gå bort till vänner och ska äta.
Kram Carin
Hej! Låter som en trevlig kväll för er! Ni kommer bli bjudna på massor av smarrigt att äta! KRAM
RaderaMen mums! Och den där dukningen i rosa-rött och blått är en ljuvlig färgkombination. Bara så fint!
SvaraRaderaMakens bror kommer nog snart och gärna tillbaka tror jag, så mycket god mat som han fick hos er :-)
Varm kram!
Anneli
Tack! Haha eller hur! Han brukar komma över jul men nu kommer det säkerligen även bli under sommaren också!
RaderaKRAM