Kvällen blev lyckad och lång tillsammans med våra goda vänner Bosse och Lotta.
Skål och välkomna!
Tänk, egentligen är det inte klokt att man kan sitta och äta i 6 timmar!
En hel arbetsdag mer eller mindre!
Och sysselsättningen var enkel... äta, prata, dricka och skratta!
Vi bjöd på klassisk fransk mat... ett säkert kort som alltid går hem!
Kvällen innan hade maken och jag slängt ihop en riktigt mustig och god Boeuf bourguignon.
Jag hade även förberett efterrätten Créme Brûlée. Jag hoppade Tarte Tatin!
Så det var bara att sätta på blåslampan och bränna sockret innan serveringen.
Snillen spekulerar...
Ja, det blev både skoj och allvar om livet och döden till Edith Piafs sånger och annan fransk musik.
Kvällen avslutades med franska ostar, kex, marmelad, vindruvor och färska fikon.
Vi fick en jättetrevlig kväll... Merci Beaucoup!
Söndagen blir för övrigt fylld med jobb... ska planera lektioner, rätta 28 matteprov och TVÄTTA!.Kram till alla... Anna
❤
(bilder fotade av mig)
Tiden går fort när man har trevligt.
SvaraRaderaSå mycket gott ni bjöd på, på er franska afton.
Kram Carin
Tack! Enkelt o gott!! Tiden bara swishade till! KRAM
RaderaSå trevligt allt ser ut! Mums, mums...Vilken meny!
SvaraRaderaVarm kram,
Anneli
Tack! Enkelt festligt o gott!
RaderaKRAM