Så blir det när maken lagar maten. Gissa vad han bjöd på!
Här kommer fem ledtrådar...
1. Min inlagda pressgurka (av våra egna gurkor) stod på bordet.
2. God äppelchutney som vi köpte på Österlen i maj. Snart är burken tom!
Solen sken utanför köksfönstret... träden börjar så smått skifta i varma färger.
3. Rårörda lingon plockade i Kolmårdsskogen.
4. Kokt potatis såklart!
5. T.o.m. mitt favorit-rödvin hade maken åkt in till stan och köpt. GULLE!
Annars föredrar jag rosé. Men detta rödvin tycker jag jättemycket om.
Terre de Mistral Reserve - Côtes du Rhône organic. Maken är en vinnare!
Kan du gissa maträtten?
JA, rätt! En klassisk söndagsstek med en mustig god sås.
Receptet maken följde kan du se HÄR!
Det smakade riktigt gott! Sen är det lyxigt att bli ompysslad. TACK!
Må solen lysa på dig min kära läsare var du än är!
Trevlig helg och Kram till alla... Anna
❤
(bilder fotade av mig)
Mums så gott! Egeninlagd gurka är ett av de allra bästa tillbehören tycker jag.
SvaraRaderaHa en fin helg!
Varm kram,
Anneli
Hej Anneli! Visst är det gott! Och så enkelt att göra. KRAM
RaderaSå mysigt och skönt att få sätta sig till ett dukat bord och sedan bli serverad en god välsmakande middag.
SvaraRaderaHa en fin lördag.
Kram Carin
Hej Carin! Det är underbart att få sätta sig vid dukat bord. KRAM
Radera