måndag 10 augusti 2020

Vi missar aldrig en chans att fira!


I kväll gjorde jag något riktigt smaskigt för att fira makens namnsdag och min första arbetsdag på det nya läsåret 20/21.

Här missar vi inga tillfällen för att fira! En god svalkande drink på hallon och citron.


Efter jobbet åkte jag till City Gross fina fiskchark - extra allt, och köpte två stora laxrullader med västerbottenostkräm.
Till det tog vi rom, gräddfil, gräslök, tomat och ugnsrostad potatis.
Smakade riktigt, riktigt gott i den heta solen på balkongen!


Till efterrätt en god kopp kaffe och en päronbiskvi.
Skulle kunna tro att det är helg... festligt värre!




Idag på min första arbetsdag hade jag samma outfit som i lördags på Idas kalas.
  • Hallonröd klänning som jag trivs jättebra i. - Lexington
  • Halsband, örhängen och ring i silver, Miss Butterfly - Efva Attling
  • Sandaletter - Flattered


Nu har jag samlat ihop massor av ringblomsfrön i en påse som jag kommer ta fram i vår och så. KUL!


Må solen lysa på dig var du än är min kära läsare!

Kram till alla... Anna
(bilder fotade av mig

6 kommentarer:

  1. Såklart man ska fira när man kan. Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Bra att du håller med😁

      KRAM

      Radera
  2. JA! Absolut, fira det som firas kan.
    Päronbiskvi. DÖR lite. JÖSSES så gott!!
    Det måste ha varit en dröm, säger jag som alltid saknar allt med päronsmak eftersom det av ngn anledning är svårthittat som f-n här.
    Allt ser så fint och gott ut.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Päronsmak är en favorit! Konstigt att det inte finns... där finns ju annars allt! Päron, saltlakrits och färska räkor. Kanske mer svenskt än vad man tror!

      KRAM

      Radera
  3. Klart man ska fira när tillfälle ges.
    Kram Carin

    SvaraRadera