Samlade för söndagsmiddag...
Kyckling i gräddig spenatsås med soltorkade tomater och tagliatelle!
- I kastrullen 250 g spenat (tinad o utkramad) 90 g strimlade soltorkade tomater. Pudra över 2 msk vetemjöl. Häll på 3 dl mjölk, 1 dl grädde och låt det koka upp under omrörning. Salt, peppar och riven muskotnöt.
- Finhacka 125 g scharlottenlök och skär 250 g champinjoner i klyftor. Strimla 600 g färsk kycklingfilé tunt. Salta, peppra och pressa i en vitlösklyfta. Stek allt i en rymlig stekpanna eller wook!
- Servera med nykokt pasta!
Pasta hör till mina favoriträtter... det är enkelt och gott!
Lycka Till! Kram till alla... Anna♥
Mmm vad mycket god mat du visar. Blir ju sugen...Kram
SvaraRaderaDet som är gott vill jag dela med mig! KRAM
SvaraRadera