Mozzarellafylld lövbiff med pepprig ruccoladressing och pasta bjöd mannen på förra veckan! Visst är han duktig =) Måste säga att Linas matkasse är guld värd! Blir mycket lättare för alla! Allt finns hemma och då kan vi ha olika matdagar! Alltid fina råvaror och bra recept att följa.
- Det var lillördag så ett glas rött unnade vi oss =)
- Ruccoladressing: Mixa en halv påse ruccola, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 tsk äppelvinsvinäger (mkt godare än vitvinsvinäger), 5 msk olivolja, 2 krm salt och 2 tsk socker.
- Skiva mozzarella i tunna skivor. Fördela mozzarellaskivorna, soltorkade tomater i burk, blad från basilika på lövbiffarna. Vik lövbiffskivorna dubbelt. Krydda med salt o peppar och stek skiorna hastigt på båda sidorna i het panna!
- Servara till spagetti och en fräsch sallad!
Igår blev det en smarrig kantarellpaj!
Bytte ut grädde mot turkisk matlagningsyoghurt! Blev lyckat!
- Fyllningen: 2 dl mjölk+2 dl yoghurt+4 ägg+massor av smörstekta kantareller!
- Toppad med permasan och oregano!
♥
{foton av mig
}
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar