torsdag 10 december 2015

Annabukett♥


Igår, den 9 december var det min namnsdag. 
Mannen kom hem med denna vackra bukett och jag var bara tvungen att fotografera den nu när jag kom hem. 
Men idag är det den tionde och Nobeldagen.Så här boar jag in mig... sitter mjukt insvept i den lena pläden, fina blommor, tända ljus och tittar på TV.
Tittar på alla vackra klänningar från Nobels prisutdelning.Vackrast är prinsessan Sofia. Söt som socker i mindnattsblå Oscar de la Renta... så lik en ung Silvia.
Tittar du på Nobel? Vilken klänning är din favorit? 


Sitter kvar en stund och funderar. Njuter av hur julen närmar sig. 
Fin kväll till dig min kära läsare!

Varm kram till alla... Anna

(bilder fotade av mig)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis i efterskott på namnsdagen! Vad gulligt att komma hem med bukett. Vi firar 21 årdsdag vi, men inga blommor här inte:) Kram Pernilla

Channal sa...

Fin dag ni möttes på! 21 år, det stort! Du får ge honom en kyss =)

KRAM!!

Sahra sa...

Har bara sett vickans o den var urtjusig. Sofia måste byta frisyr. Inte klädsamt på någon
Jättefin bukett. Kram

No34 sa...

Stort GRATTIS i efterskott. Så rart av din man att komma med en sån fin bukett till Dig, dagen till ära!
Din kudde och pläd var så fina, ser riktigt mysigt ut... Nobelfesten är en fantastisk tillställning att titta på. Vore en dröm att få sitta med vid ett bor och äta...
Stor och varm fredagskram till Dig från Kate

Channal sa...

Vickan tycker jag var sådär men godkänd. Kul att de ska ha en liten till i april. Madde ser inte lycklig ut. Hon ser sliten ut och mer som en tant. Undrar hur hon har det. Ska bli kul och se henne på Skavlan. Sofia strålar det om. Hon är så vacker. Vilken utstrålning. De ska väl också ha barn, kul!

KRAM!!

Channal sa...

Tack! Den middagen skulle jag gärna vilja smaka. Såg så gott ut. Visst skulle det vara kul att få klä upp sig någon gång också.

KRAM!!

Annika sa...

Fin bukett.
Får nog ta och titta på Nobel i efterhand idag. Iaf bitar av den. Det är verkligen en pampig tillställning och ngt Sverige verkligen kan vara stolt över. Såg klänningarna i tidningarna igår. Sofia var finast, håller med. De andra två tilltalade inte mig alls, varken Vickans eller Maddes. Silvias var fin också. Madde är förmodligen lika olycklig som hon ser ut. Måste nog också se Skavlan, intressant att de ställer upp där.
Kramar!

Channal sa...

Tack! Du tycker som jag. Nä, Madeleine ser inte glad ut. Tufft att ha småbarn också på annan ort. När jag var hos frissan såg jag henne på partybilder med vänninor ute i Londonsvomlet. Nu är jag gammalmodig. Men det såg inte ok ut. Spännande på Skavlan.

KRAM!!