onsdag 17 april 2019

Så härligt!Så som jag har njutit av denna underbara vårvärme gör jag ju nästan inte under vissa sommardagar. 


Har tvättat en hel massa maskiner... mina blusar hänger på tork och får frisk vårluft.
Ja, nu har väl våren kommit på riktigt. Vilket underbart väder vi har och jisses så det blommar överallt!Och Bråviken är blå, blå med solglitter och jag känner hur det hettar på mina kinder.
Maken bjöd på Biff Rydberg idag, så gott! Efter lunchen tog vi premiärkaffet nere vid vårt sommarbo.
Men först så skurade vi rent i sjöboden efter den långa vintern.Njut av de små sakerna i livet, för en dag kommer du att se tillbaka och inse att det var de som var de stora sakerna.

Kram till alla... Anna
(bilder fotade av mig) 

6 kommentarer:

Från Glam till Damm sa...

Hej Anna,
Men vilken härlig dag ni har haft! Det var verkligen ett bra köp det där sommarboet. Det märks verkligen att Sverige är ett avlångt land och för mig blir vintrarna jobbigare och jobbigare desto äldre jag blir. Längtar så efter sol och värme och gröna träd och gräsmattor.

Ha det gott!

Kram, Anneli

Mamma C sa...

Vilket härligt vårväder som ni fått.
Kram Carin

Channal sa...

Hej Anneli! Vi är verkligen glada för vårt sommarbo. Bästa investeringen. Som en skänk från ovan! Tycker inte att Dalarna ligger så högt upp. Att det är sån skillnad. Umeå Luleå förstår jag. Men Dalarna ligger i inlandet. Hmm... skulle gärna ha det ännu varmare som i Skåne. Tycker det har varit en lång kall vinter mest utan snö. Det är inte kul! Men jag vill ha årstiderna!

KRAM

Channal sa...

Hej Carin! Ja, äntligen har värmen kommit!

KRAM

Annika sa...

Vilka härliga bilder, och FÄRGER!
Ja, nu har ni vår och PÅSK! SÅ underbart.
Ert sommarbo är ju bara för gulligt och fint. Sover ni över där också? Eller är det mer en dagboning? Där ni kan hänga och bada etc?
Ljuvligt är det.
Glad Påsk och KRAMAR!!!

Anonym sa...

Tack Annika! Idag har vi haft sommar, +18 grader i skuggan. Svårt att ta på rätt kläder, men underbart. Vårt sommarbo är en sjöbod. Det går absolut att sova över där men det är ingen sommarstuga och vi har bara 350 m att gå dit från vårt hus. Ett litet paradis vid vattnet.

KRAM