söndag 3 april 2011

Scripture & a Snapshot... en regnig promenad på Promenaden.

Europas längsta lindallé, inspirerad av Paris boulevarder, finns i Norrköping. Runt hela Norrköping inringar lindallén innerstaden. Från Västertull där jag växte upp går Södra Promenaden... sen kommer man till Östra Promenaden där min Ida bor och efter det Norra Promenaden - Norra är den längsta på 3,5 km och den äldsta, 1858. Längst med Promenaderna står det ståtliga, vackra sekelskiftshus med burspråk, tinnar och torn... många otroligt fina lägenheter!

Idag när IFK Norrköping spelade sin premiärmatch i Allsvenskan (2-0 mot Gais) gick jag och filosoferade på Promanaden i regn... det var så skönt... +14 grader med mammas paraply, min kamera och en doft av vår!

{photos by me}

Så som Han har älskat och gett av sin kärlek ska vi också älska varann.

5 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Vilka underbara bilder. Trots regnet :)
Kram!

Sahra sa...

Våren har kommit bra mycket längre hos dig. Men idag fick vi glädjas åt värmerekord - 8,8 hela plusgrader. Det är inte illa. Är inte lördagarna lite fattigare nu för tiden. Det känns så tomt på något sätt. Vad kan det vara som fattas dem? Jo just det. DOWNTON ABBEY!!!Kram/S

mountain mama sa...

wow, beautiful~

Rosor och Pioner sa...

I´m singing in the rain, just singing in the rain what a glourious feeling...
Vackra bilder från Norrköping.
Önskar dig en trevlig vecka
Kram Susanne

Channal sa...

Yes, I was singing in the rain!

Sarha: Downton Abbey fattas mig... och nu är Skavlan slut också! Nada på TV, jo Mästarnas mästare på söndagar är faktiskt lite kul! Annars ingenting!

Fin vecka och kramar till er alla! Anna