måndag 18 april 2011

Solen värmer mig överallt!

Varje dag har vi tagit raska promenader med kameran i beredskap... det finns så många fantastiska vägar att gå här hemma hos oss. Jag älskar att bo nära naturen och nära havet vill jag bo! Här finns skog, skärgård, ängar och sjöar inpå husknuten.
Igår hade vi premiär med att sitta ute och fika och äta middag i trädgården... UNDERBART! Jag känner och det syns att jag har fått färg på mig


Tack snälla rara Susanne! Blir jätteglad för ytterligare en award! Jag ska försöka berätta 8 saker om mig själv som du inte har hört om mig tidigare och sedan ska jag sända awarden vidare till 8 andra bloggare som jag tycker om. Jag kan inte skicka den tillbaks... den ska vidare ut i cyberrymden!
  1. Jag tycker inte om choklad! (Ok en Mozartkula går ner om jag blir bjuden, men jag köper aldrig choklad till mig själv)
  2. Jag tycker inte om eller dricker öl, saft eller läsk!
  3. Jag har en god fysik! När jag var yngre var jag en aktiv friidrottare (60, 100m, 110 m häck och längd) och gymnast (bom och barr)!
  4. Mitt familjeträd är inte så spännande... de har hållit sig längs E4:an/Ostkusten mellan Nyköping - Västervik sedan 1700-talet! Är stolt med sörmländskt, östgötskt och småländsk blod =)
  5. Jag älskar att gå i högklackat och klänning!
  6. Jag är lillasyster till tre äldre bröder så jag är van att få som jag vill!
  7. Jag är positiv och ser oftast aldrig några hinder!
  8. När jag var liten drömde jag om att bli modedesigner. Jag ritade egna modetidningar och klippdockor. Sydde kläder så symaskinen glödde! Jag har faktiskt sytt två brudklänningar med tillhörande tärnklänningar! Numera hinner jag knappt titta på symaskinen. Jo, just det! Jag har lovat att laga mannens jeans! Gör det idag!
Sänder den vidare till...

9 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

Vilka härliga bilder och kan förstå att du vill bo och leva där, dessutom väldigt kul att få veta lite mer om dig. Ha nu ett fortsatt fint påsklov.
Stor kram från mig

Coquina sa...

Ååå choklad som är så gott ;) Bilderna var underbara! Om du gillar kaffe bör du gå in på min matblogg för jag har just nu en tävling för dig som gillar kaffe :)

Channal sa...

Detsamma till dig Susanne!

Vinna kaffe, ok! Ska kolla in =)

SOLIGA KRAMAR Anna

Habibty sa...

Åh, tack så mycket!! vad kul!! Ska göra den i veckan.
Kramar Nina

Lena/isklockan sa...

Men va kul! Tackar så hjärtligt. Får ta en funderare....

Vilka härliga bilder du fotat. Kul att få veta lite mer om dig.

Kramar

Unknown sa...

It is great to live close to nature !!!

Kakaobönan sa...

Tack så mycket! Nu har jag svarat på awarden.
Underbara bilder som alltid!
Hoppas du har ett skönt lov!
Kramar

Anneli Stålberg sa...

Tack, snälla du! Jag blev jätteglad :)
Jag ska fundera på 8 saker om mig :)
Kram!

Paula sa...

Härliga bilder! HA en Glad Påsk! Kram, kram