tisdag 15 november 2011

Middleaged teacher´s Wardrobe Diary

  • Stickad yllemössa med pälsboll, helt rätt på mitt frusna huvud!
  • Forever warm i gosig väst i imitationspäls - MQ
  • Rynkad svart bomullspolo med trekvartslånga ärmar - Esprit
  • My daughter's jeans!
  • Skinnstövlar - Esprit
Idag tyckte mannen att jag såg ut som en raggarbrud! Han frågade om jag skulle ha på mig de här jeansen och pälsen! Japp, det ska jag! Några tjejer i fyran tyckte om pälsvästen och en kille i femman gav mig komplimanger för jeansen, så det så!
Känner mig INTE som popmormor!
Skönt att slippa helgens tandläkarväder! Solen skiner och himlen är blå, men det är kallt! Jag är frusen av mig... tycker inte om att frysa! När det blir kyligt ute blir jag så extremt torr i hyn! Jag får inte slarva med att smörjer in mig... och det är inte alla krämer som funkar på mig, very dry skin! Just nu känner jag mig narig och torr! Läpparna är röda och onda, naglarna spricker och går sönder, och så har jag klåda i hårbotten! Ogilla! Borde ligga i ett honung&mjölkbad!

Jag har hunnit att unna mig ryggmassage idag. Sen tog jag en liten skön promenad i solen hem från jobbet! Gilla! Sitter nu i den röda fåtöljen med fötterna på bordet! Funderar på vad jag ska laga för mat idag, hmmm... det blir lax med pressad potatis! Min tisdag är som vanligt innehållsrik!
Önskar dig en fin dag min kära läsare!
Njuter... Solen i ögonen!
{foton av mig
}

Inga kommentarer: