fredag 30 september 2011

dagens hallbild...

Vilken sommarvärme vi har... underbara höst! Har varit ute i trädgården och plockat smultron stora som jordgubbar... smakade ljuvligt! Rosorna vi planterade för ett par veckor sedan blommar fantastiskt vackert! Är det verkligen oktober imorgon?!

Och det är redan fredag... finfredag! Då gäller det kjol eller klänning för alla fröknar! Dagens hallbild från imorse bjuder jag på här! Jag slutade tidigt idag och jag har fått skön massage! Ikväll blir det partyparty! Disputationsfest i en vacker Herrgård i sommarvärmen! Ska bli så kul! Vi ska samåka med några andra till en liten förfest innan!

Igår var Ida här med pojkvän och Teddy! Jag mannekängade för dem och mannen! Enhälligt blev det min lilla svarta till ljusa strumpor och höga klackar (8cm, då blir jag 1,80 lång)! Alltid ett säkert kort när jag ska gå bort! Nu är mitt i-landsproblem... ska jag vara lockhårig eller ha rakt blankt hår till kvällens fest? Hmmm... får se! Lovar att bjuda på en hallbild ;-) Viktigt vetande om mig... Visst är jag seriös?!

På min facebook är det några vänner som skriver att det inte går att ge några kommentarer här på min blogg! Trist! Vet inte vad det kan bero på! Hoppas det fixar till sig! Blir lite tyst här annars.
  • Rosblommig meshklänning med tillhörande svart underklänning - Sisters
  • Svarta leggings - Esprit
  • Bedårande spetsvirkad cardigan - Odd Molly Canna Cardigan dark rose
  • Svarta skor - Caprice

{dagens foton av mig, med min iphone4
}

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu verkar det funka. Du är så fin idag. Jag och sonen har haft mysdag i Sollentuna. Vad bra att det blev svarta klänningen. Klassiskt, elegeant och sexigt med high heels. Du kommer bli smashing. Jag tycker nog rakt hår. Men jag är inte hundra på om jag har sett dig med rakt hår när jag tänker efter. Ha en fantastisk helg. Kram/S

Channal sa...

Nu funkar det! Kul! Mysig dag ni har haft! Rakt o rakt, jag har lite självfall inte spikrakt! Blir rakt!
Kram Anna

HOUSE of ADELA sa...

Du är verkligen superfin!!

Kramar
Adela

Anonym sa...

Då ska vi se om det funkar även för mig.
Kul med "finfredag" men du är ju alltid finklädd!

Ser fram emot bild på en Anna som ska på Dispfest. Du kan väl dra en säck på dig och ändå se fab ut så att du var supersnygg råder ingen tvekan om!

Idag ska jag och dottern på Romeo&Julia, ska bli så kul!

Hoppas du får en härlig helg! // Kram Pia

Paula sa...

Snygga kläder:) Det har du alltid:)
HA en skön helg!

Kram

Channal sa...

Tack tack vad rara ni är! Idag gör jag INTE många knop! Supertrevlig fest igår!
Pia: vad mysigt... vill också se den med mina döttrar!
Kram till alla... Anna