fredag 20 maj 2011

På besök hemma hos Kalle!

Förra helgen var vi bjudna hem till Kalle, mannens son. Han har det så fint! Minns min första egna lägenhet... lyckan och känslan av att få göra fint och få ha sitt eget! Tänk så kul det var att få göra det där lilla extra och hur mamma ringde och månade om. Hon kunde inte riktigt släppa taget! Det var nu i våras som min Ida också fick eget! Det kan du se här!

Jag har bott på sex olika ställen under mina 48 år på jorden. Jag var fyra år när vi kom till Norrköping. Vi bodde i samma hus fram till 1977 - sen flyttade vi till det hus där mina föräldrar bor i än idag! Jag minns inte riktigt när jag flyttade hemifrån, måste ha varit 1983/84... jag var nog runt 20 år! Jag bodde högt upp under takåsarna i ett sekelskiftshus! Där bodde jag i ett par år! Sen min andra lägenhet hade jag fram till 1989... Ida var tre månader gammal när vi flyttade därifrån till vårt nybyggda hus och där bor jag än idag! Känns inte som om jag har bott på så många ställen!

Idag kommer de stora barnen hem till oss (utom Johanna som bor i Frankrike) för att grilla! Smarrigt kött, kall dragonsås, klyftpotatis och två sallader. Sen har jag tagit fram franska ostar så de blir så där lagom rumstempererade! Till efterrätt blir det min Crème brûlée! Ska bli så mysigt! Solen värmer gott så vi kan nog sitta ute i trädgården eller på balkongen!

Skönt med helg... skönt med fredag! TGIF!
Du ska ha det underbart min kära läsare! KRAM till alla... Anna
{foton av mig hemma hos Kalle}

Inga kommentarer: