måndag 30 maj 2011

Family Fresh!

På 70-talet hemma på min gata då stod det en stor flaska Family Fresh på badkarskanten! Allt i ett! Duschtvål, badskum och schampo för HELA familjen! Family Fresh finns än idag!! Otroligt!

Mannen tycker att vi har alldeles för många flaskor i badrummet... han tycker säkert att Family Fresh är superbra! Visst vi är bara tre personer men vi har INTE samma hår! OK! När jag kom på honom att använda mitt svindyra schampo Redken Blonde Glam skaffade jag honom ett herrschampo till de grå tinningarna. Jag har ett torrt blont hår och min Lotta har ett supertjockt mörkbrunt hår som fort blir fett nu i puberteten! Ingen av oss har samma hårkvalité! Nu när jag har permanentat mig så har jag skaffat produkter till mitt lockiga hår också. Självklart att det blir många flaskor då... eller hur?
Lottas schampo för fett tonårshår är jättebra och hennes balsam Brunette Goddess doftar mjölkchoklad... håret blir följsamt, mjukt och glänsande!
Mina flaskor passar mig perfekt... har några fler produkter än dessa =) So what?
De till vänster är mina för lockigt hår... det högra är för män och doftar maskulint! Mannen kan INTE ta fel schampoflaska nu! Hahahaha... jo mannen tycker att Family Fresh skulle duga till oss alla. Ja, vilka I-landsproblem! Men det sitter faktiskt i håret!!

Kör ni med samma schampo för hela familjen?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett shampoo för fett hår, ett för torrt hår, ett för rakt hår, ett för krulligt hår, ett för ljust hår, ett för mörkt hår.. Och så förstås dofter för kvinnor, dofter för män och för unga och gamla. Ja herregud, inte underligt att det är fullt i badrummet. För där ska det ju förstås också finnas plats för parfymer och krämer för alla tillfällen.

Puss Mannen

Channal sa...

♥pusspuss LOVEU!

Johanna sa...

Hahaha :) I det har fallet ar jag nog faktiskt lite mer family fresh stuket, fast det ar inte bara av en slump. Jag anvander nagot sa oglamorost som head & shoulders schampoo bade for haret och kroppen. Jag har aldrig haft mjall men har haft problem med torr hud och harbotten och upptackte av en slump att detta fungerar toppen sa i var dusch finns det bara max tre flaskor; detta schampoo, nagot balsam och mojligen en harinpackning som jag valdigt sporadiskt kommer ihag att anvanda...Sadan far sadan dotter eller? hehe :)

Channal sa...

hahaha... ja Johanna ni är faktisk väldigt lika på många plan =) och det ska du vara glad för! Kram