lördag 17 december 2011

17:e luckan öppnad♥

Idag startade IKEA sin REA kl.08.00!

Ja vi gjorde lite fynd! En tjusig, stor, vit, mjuk och gosig ryamatta, en köksstol plus lite annat smått&gott! Vi var där när de öppnade klockan åtta! Då var det lugnt och skönt, och de bjöd på G.R.A.T.I.S frukost =) vi blev nöjda och mätta i magen men efter två timmar var vi helt SLUT! Vi hann precis till Melodikrysset i bilradion och det löste vi via min iPhone på regning E4:a norrgående! En rivstart på denna lördag! Nu singlar det ner stora vita snöflingor... gräsmattan är vit! Julkänslan den smyger sig fram... Du ska ha en skön helg min kära läsare!

{foton av mig
}

4 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Härlig start på dagen vännen!
Önskar dig med en juligt fin lördag!

Kram
Adela

Leif Mohlin sa...

milde tid.. så tidigt..men .... Regnet. Inte kul. Ikväll visade SVT en dokumentär av den verkligt begåvade Kalle Lind. En historia om en ung avhoppad Johovas vittne som för första gången firade jul. Där såg man förra årets december, vit och härligt julig. Den historien går i repris i julhelgen man missat den.
För ett år sin spelades slutet på Kronjuvlerna in , den fantastiska slutscenen med den magnifika himlatrappan i ett gnistrande vinterlandskap.. i Tyreö av alla ställen.. Vilken annorlunda serie det hade blivit om den hade gjorts i är.
Kronjuvlerna TV-serien kommer för övrigt i julhelgen som årets julkaramlle och är helt fantastisk!

Anonym sa...

Oj, det var hurtigt att vara uppe på shopping i ottan. Men förstås värt det om det var nåt ni var ute efter. Härligt med fynd!

Skön fjärde advent!

Kram Pia

Channal sa...

Filmen Kronjuvelen vill jag se, så den kommer som TVserie också! Ska försöka se den också! Blir julspecial på Downton Abbey... Lovely!
Ja, Pia det var något vi visste att vi ville ha! Annars hade jag nog aldrig fått dit mannen :-))
Kram till er alla... Anna