onsdag 21 december 2011

20:e luckan öppnad♥

Jag är riktigt riktigt SUR, SKITFÖRBANNAD och IRRITERAD! Inte på mina barn och inte på mannen... nej på BLOGGER!! De har gjort om systemet med att göra inlägg! Det blir INTE som JAG VILL!! ASASUR!! Trodde du inte va?! Tur att jag är ensam hemma! Det är jättesnurrigt och omständligt att lägga in bilder och text! Jag måste tänka nytt och det tar världens tid! ORKA?! Ja, ja... nu har jag samlat mig och fått in lite bilder från igår i alla fall! TRODDE JAG! Hahaha... bilderna syns INTE!

Igår hade jag min sista jobbardag... när jag slutade 12.30 åkte jag till Linköping för att möta upp mannen hos optikern... fick honom att köpa ett par supersnygga bågar från Peak Performance med progressivt glas! Så nu kommer han inte bara se bra, utan han kommer även se bra ut! Me like! Jag kommer slänga ALLA hans läsglasögon från OK-macken!!!! Bye Bye! Efter att jag hade varit i Linköping åkte jag och hämtade Lotta vid skolan... sedan hem! Klockan 18.00 var det julbord med jobbet! Blev äckligt proppmätt... men tänk, nu är jag döhungrig! Faktiskt 14 timmar sedan jag åt sist! Ska strax göra frukost!

Idag på eftermiddagen blir det 9:ornas Julshow på skolan... ska bli mysigt! Men jag är fortfarande ARG på blogger.com! Ja, ja... vi har vintersolstånd så vi går mot ljusare tider och ett underbart JULLOV! Får väl börja skriva dagbok med penna och papper och sätta in vanliga pappersbilder som jag gjorde förr. Det gick ju bra det med!
Kram till alla... Anna♥

2 kommentarer:

Miss Marie sa...

Hmm, jag har inte haft några problem med blogger... än så länge kanske är bäst att tillägga! Hoppas idag blir bätre! :)

Channal sa...

Just nu bara arg! Kanske ett virus!
Kramar Anna