torsdag 1 november 2012

♥1000-tack♥

tulpaner och de sista rosenknopparna
Precis innan jag skulle åka iväg så fick jag den här fina awarden av Helens Universum med motiveringen. "Här är mina utvalda bloggar som inspirerar mig till glädje, eftertänksamhet, livsnjutning och kreativitet. Alla på olika sätt! Tack fina ni för er inspiration!". Vill bara säga detsamma till dig Helen! Alltid kul att få höra att bloggen ger inspiration och glädje. Det gör mig GLAD! TACK!!

Sen när jag kommer hem upptäcker jag att just JAG har vunnit den helt bedårande ponchon från Cream hos Anncathrine som har den fina bloggen Blommiga Rutan! Blev verkligen jätteglad!! Titta in till henne HÄR... hon har även en webbshop med mycket annat superfint från bl.a Cream och Odd Molly! Sen vill jag tipsa om att hon alltid har FINA lotterier varje månad! Håll utkik!
OCH NU ÄR DET NOVEMBER!! Löven har fallit ner till marken... grenarna är kala... det är grått och kallt! Om bara solen ville skina så jag kunde se Bråviken glittra skulle jag kunna tycka om dig november! Idag när jag var på ICA Delfinen kom det med hem en bukett med TULPANER och LUSSEKATTER!! Ja, vad gör man inte för att lätta upp november!
Underbar dag till alla fina och jag ger Dig blogawraden!
Kram till alla... Anna
(bilder fotade av mig med min iPhone4 )

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka från Antibes. Nu ska jag kolla in alla dina bilder!
  Grattis till awarden!!
  DEn är du värd.
  Jag brukar inte heller skicka mina utmärkelser vidare. Underbart roligt att få dem! Men så svårt, för att inte säga omöjligt, att skicka dem vidare. Som du säger, alla inspirerar på olika sätt.
  For sure!!
  KUL att ha dig tillbaka i bloggosfären igen!!
  KRAM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Borta bra men hemma bäst! Kul o vara här igen =)

   Saknar bara lite sol nu när grenarna är kala! KRAMAR!!

   Radera
 2. Stort Grattis till dig! Två vinster på samma dag! det är ju riktigt skoj!!
  Jag skickade inte min award vidare heller, för jag tycker alla är värda en!
  Kram helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att få vinst =)

   Visst är det så... alla är värda en award!

   KRAM!!

   Radera