lördag 14 januari 2012

Bio och sushi igår!

Marilyn Monroe
Michelle Williams
Igårkväll var mannen och jag på bioPremiär! Vi såg filmen My week with Marilyn!

Kenneth Branagh som Sir Laurence Olivier och Michelle Williams som Marilyn Monre... det kan inte bli bättre! De båda var lysande! Vid vissa scener var Michelle slående lik Marilyn. Det har jag aldrig tidigare sett att någon har varit så porträttlik. Det är som Michelle har flytt in i Marilyn... fantastiskt! My week with Marilyn är så brittisk... skönt att slippa det svulstiga Hollywoodkittet! Det var underbara miljöer och karaktärerna var så skönt brittiska genom hela filmen. Ja, en tjusig film men samtidigt en liten sorglig historia men ändock så rar! Både mannen och jag tyckte mycket om filmen! Rekommenderar den varmt...VG+

Efter filmen blev det sushi... åtta bitar var! Så gott... älskar't!
Ja, vi hade en riktigt skön och trevlig fredagkväll! Me like!

{foton av mig
}

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har problem att kommentera , men i alla fall så har du en award på min sida...

Kram Paula

Rosor och Pioner sa...

Förstår att veckan var trevlig.
Men Anna - hur kan man äta sushi,fisken är ju rå, så vidrigt, tror t om att min risotto var bättre ;-)

Ha en fin och mysig lördag
Stor Kram Susanne

Channal sa...

Oj, Ytterligare en award! Tack snälla Paula!

Susanne! Sushi är ju så gott! Fisken är gravad/inlagd, precis som svensk lax o sill! Älskar't!

Kram Anna

Leif sa...

Mycket bra i den filmen.. många fina repliker och visst är MW extremt duktig. Men jag stör mig faktiskt på att hon i mina ögon inte är så snygg faktiskt. Det finns något annat i hennes drag. Det bästa sonm Mariyn är nog slutet med scenen från "Some like it hot"… Men en riktigt söt historia och rolig att se..inte minst för interiörena från brittisk film…

Trodde dock att den skulle vara lite mer eller rättare sagt mindre sufflé och mer substans.. Nu är det inte så dumt att vara riktigt bra underhållning, men kan inte hjälpas. Har varit så bortskämd med fantastiska filmer denna jul.
Man kan ju inte heller jämföra detta med en sån höjdare som T. Alfredsson eller P. Almodovar (i synnerhet Almodovar.. oj)

Men du har en massa poänger i din kommentar. Allt det stämmer verkligen. Det är bara jag som inte tycker hon är riktigt så snygg som jag hade förväntat mig..
hon är d-t bra samtidigt..