fredag 27 januari 2012

Fotoutmaning... Lunch!

27. Lunch
Idag är det lite småkallt! Kan inte påstå att jag gillar den här tiden av året! På matsedeln igår var det löksoppa till skollunch och när jag kom hem bjöd mannen (han har haft semester hela veckan) på en fantastisk god lax som han hade gjort i ugnen. MVG av Lotta och mig! Skollunchen idag var ris och köttfärsgryta... vi har verkligen en stor fin salladsbuffé på skolan. Så jag fyller halva tallriken med sallad! Ikväll blir det en italiensk klassiker, kycklingrullader fyllda med parmesanost och soltorkade tomater till pasta och ett glas rött! MUMS!!

Gårdagens lax i ugn: Lägg tinade laxfiléer i en form. Krydda med salt och citronpeppar. Lägg på dill, rödlök, tomathalvor och fetaost! Ringla över lite med Julitas rapsolja+citron. In i ugnen ca 10 minuter i 220 grader. Servera till pressad potatis och en liten sallad.

Kvällens kycklingrullader: Bra recept här!

TGIF & Poweryoga!
På spåret & Skavlan
Du ska också ha en härlig fredagskväll min kära läsare!

6 kommentarer:

Lena/isklockan sa...

Goda recept. Har sparat :-)) Man kan aldrig få nog med recept.

På spåret och Skavlan tittar vi också på.

Kram

Rosor och Pioner sa...

Låter gott och Skavlan, förutom att det är något behagligt att vila ögonen på så är han otroligt skicklig som program ledare och på att ta folk.
På spåret...sisådär beror helt på vilka de tävlande är.

Kram och ha en fin kväll

Allt och/eller Inget sa...

Vad flitig du är med träningen, det är ju så skönt när man är igång. Poweryoga är härligt, längtar tills jag kan börja träna igen efter bebismagen... Gick på Asthangayoga för några år sedan, och det tänker jag nog ta upp igen efter graviditeten. Skönt i kroppen med de där övningarna, vilka också återfinns i Poweryogan. Trevlig helg! Kram

Channal sa...

GOD mat o bra TV! Skavlan just nu o jag leker m min iPhone! Ranelid är orange men en mysfarbror jämfört med T Flinck! Laleh är underbar!
Kram Anna

Channal sa...

Gott o Skavlan är ögongodis! Han får alltid ihop en bra mix av gäster! Så bra o spännande! Kram

Channal sa...

Har tränat sedan jag var 10-11 år! Så härligt! Yoga är favorit just nu! Kram Anna