torsdag 4 juli 2019

Sommarens boktips!


Den här lilla skörden har jag hunnit med... men det blir fler! 
Börjar inte jobba förrän mitten av augusti.

  •  Konsten att njuta av livet av Olof Röhlander fick all personal som sommarpresent av våra rektorer. Han är riktigt bra att lyssna på... har nämligen varit på en föreläsning med Olof R. Gillar även boken!
  • Inte för nära av Colleen Oakley. Den här boken valde jag som bok över sommaren i min bokklubb. Glad att jag lyckades pricka in en liten pärla bland alla feelgood-böcker. "Jubilee Jenkins har en ovanlig åkomma: hon är allergisk mot andra människor. Sedan en nära döden-upplevelse som tonåring har hon därför isolerat sig i sitt hem. Men när hennes mamma dör tvingas Jubilee lämna sin trygga exil och ge sig ut i verkligheten igen.
  • Små eldar överallt av Celeste NG. Den här succéboken ÄR BRA!! Boken har toppat alla boklistor i USA. Den har varit med i Reese Riwerspoons Book Club som jag följer på Instagram. Nu ska hon gör en TV-serie av boken där hon även själv är med. Romanen kretsar kring tre olika fallstudier av moderskap: en abort, ett surrogatbarn och en adoption. Det kommer bli extra spännande att se hur denna bok ter sig när TV-serien släpps senare i år. Glad att jag har läst boken innan serien. 
  • Exet av Alafair Burke skrev jag om HÄR! En riktigt bra spänningsroman!


Med sommaren kommer mer fritid, vilket givetvis betyder mer lästid.
Ugglemor känner sig fin i Celines solglasögon Audrey... puss!

Kram till alla... Anna
(Bilder fotade av mig)

4 kommentarer:

Razzy sa...

Jag läste jättemycket förut men nu var det väldigt länge sen jag hade ron att läsa. Kram Eva

Channal sa...

Har du testat att lyssna på böcker? Kan vara värt att pröva. Själv tappar jag fokus när jag försöker lyssna. Förutom i bilen när jag är själv.

KRAM

Mamma C sa...

Många bra tips, får se om de hamnar i min hylla någon gång.
Kram Carin

Channal sa...

Hoppas det! KRAM