måndag 25 juli 2011

Kattis & Co

Jag tror inte längre på tillfälligheter... det finns något mer!
Jag vet det för jag har upplevt SÅ MÅNGA märkliga sammanträffanden!!

När mannen och jag kom till Arlanda ville han köpa en tidning med lite korsord och pyssel. Han stod och valde bland många. Precis när han skulle betala tidningen han hade valt kom jag och sa: "Ta den här tidningen istället!"

Jag hade också stått och tittat bland ALLA tidningsmagasin! Jag hittade en tidning som jag ALDRIG köpt tidigare "Kattis & Co". I detta nummer fick man med en stor korsordstidning. Så jag tänkte, en tidning för mig att läsa och bläddra i på flyget och mannen får sina korsord! Så precis innan han skulle betala bytte han ut den mot "Kattis & Co"!

Vi fick plats 23 E och F på flighten till Santorini... vi satte oss ner till rätta! Plötsligt i gången ser jag KATTIS AHLSTRÖM! Haha, lustigt tänkte jag och satt där med hennes tidning i knät! Men nu satte hon sig med sin man på SAMMA RAD!!!! Spegelvänt mot oss! 23 A och B. Hon vid fönstret som jag och våra män i mitten. På ytterkant 23 C och D satt två manliga kompanjoner!

Hur stor ÄR sannolikheten att jag just den dagen köpte hennes tidning (som jag aldrig tidigare har tittat åt) och att hon precis den veckan är med på samma flyg och sätter sig på SAMMA RAD?! En på miljonen kanske! Kändes kul men lite olustigt faktiskt!
Sen när jag kommer hem till Sverige och går ut på Facebook kommer hon upp som vänförslag till mig! Det har jag aldrig sett tidigare! Vad betyder detta... kanske ska mejla henne och berätta om det som hände på flighten =)

En annan sak som var lite kul det var när vi var ute på en båt-tur på Medelhavet. Jag satt vid relingen för att få mycket sol. Mannen stod bredvid mig men ville gå och sätta sig mitt i båten. Jag sa att jag ville sitta här för att titta efter delfiner. Han gick utan att säga något! (Jag tänkte att nu tyckte han nog att jag var lite barnslig som sa så). Men inom en minut kom det tre delfiner och hoppade 10 m från mig! En sam vid båten under mina fötter! Jag ropade och pekade: "Titta delfiner". Flera av människorna som var med på turen sprang för att få se delfinerna. Några hann... för detta varade bara en liten stund! Men jag fick se delfinerna!


{foton av mig

}

4 kommentarer:

 1. Oj. Herregud. Vad skumt. Men kul skumt. Det där med Kattis alltså. Jag tror absolut inte på Gud eller Jesus eller är anhängare av någon religion. Även om jag är sjukt intresserad av religioner. Men jag tror på något annat som jag inte riktigt kan förklara så här i ett kort inlägg. Men att det finns krafter eller vad man ska kalla dem för, som styr ens val eller påverkar ens liv, det tror jag på. Men samtidigt tror jag att man kan påverka och förändra sitt liv själv. Jag tror inte att man i alla situationer styrs av något. Nu lät det konstigt va. Det rimmar nästan lite falskt. Haha. Kram iallafall och härligt att få ta del av dina inlägg igen. /Sahra

  SvaraRadera
 2. Absolut att det finns en annan dimension och vi kan påverka den mer än vad vi tror! Det är jag säker på i alla fall! Sen får vi kalla det vad vi vill! KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Hoppande delfiner är fantastiskt, ett minne för livet för oss som upplevt det - och värt att vänta på….Själv har jag fått uppleva sälar långt in i Stockholms skärgård, utanför mitt barndoms Lidingö . Där var man rädd att kapsejsa med båten för det kunde vara lite hälsovådligt när man var liten så att se säl där är en våt dröm. YES!!!

  SvaraRadera
 4. Fria delfiner är något extra... nog bland det mysigaste att få uppleva! Sälar har jag sett många under mina barndomssomrar i skärgården! Men inte lika exotiska som delfiner! Kram Anna

  SvaraRadera