fredag 29 juli 2011

Mitt semestertips!

Direkt efter skolavslutningen åkte jag tillsammans med mina döttrar Ida och Lotta till fantastiska SunGarden Viva Cala Mesquida Resort som du kan läsa mer om på Ving HÄR!Här hade vi det verkligen härligt! En kanonvecka! På Cala Mesquida fanns alla faciliteter och det var så rent och fräscht överallt. Supertrevlig personal... alla hälsade glatt t.o.m. de som såg till att trädgården blomstrade! Lägenheten var jättefin med en stor balkong med havsutsikt och en hisnande soluppgång som du kan se här på bilden!


I lägenheten fanns ett bra litet pentry där vi kunde fixa frukost och lunch. Men vi åt även från det dignande frukost- och middagsbuffén ett par gånger. Där var det fri dricka och massor av gott att äta! Det fanns även andra jättefina matställen på resorten.


På den italienska restaurangen fanns det god pasta och pizza
och där kunde man även njuta av en vidunderlig havsutsikt!

Grillen vid stranden låg så fint och personalen där var så rar!De ljumma kvällarna var underbara.


Det bästa på resorten var det stora poolområdet
och närheten till en av Mallorcas finaste sandstränder.
Det kristallklara vattnet var sagolikt... helt underbart! LovelyEn dag var det badförbud pga de jättelika vågorna...
och då fylldes stranden av Mallorcas proffs-surfare.
Det var häftigt att få se de surfa på vågorna!


Sen fanns det en spång att promenera på genom ett landskap som påminde lite om "High Chaparall"... men här kunde man möta söta getter med killingar istället för ridande indianer och cowboys. Spången ledde genom sanddynor, en skog av cypresser och mot havet!


Resorten är byggd uppe på ett berg vid den fantastiska stranden Cala Mesquida! Det finns inget mer bebott runt omkring... en något märklig känsla! Vill man se mer av Mallorca fanns det scooter eller bil att hyra! Vi följde med på en heldagstur "Family Express" som tog oss till ett vattenland vid Magaluf! Där hade vi det jättekul alla tre!

Mallorca tröttnar jag aldrig på och jag tipsar VARMT om detta resemål tillsammans med dina barn! Det fanns massor av aktiviteter både på dagen och kvällen för alla åldrar! Mallorca är underbart helt enkelt! Och jag hade en härlig mor- dottersemester!
{foton av mig}

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar