lördag 10 november 2012

Galleri fredag!

Mitt favoritrum! 

Victoria i Florida med bloggen SunnySweden är värdinna för november!
Galleri fredag på en lördag! Här är det full rulle! Igår när det var fredag var jag på en jättebra utbildning hela dagen. På kvällen hade vi världens roligaste personalfest.Vaknade i morse med ont i magen och i käkarna för allt skrattande! Sjukt kul hade vi! Temat var bröllopsfest. Två kollegor gifte sig men inte på riktigt! Alla gäster hade fått olika roller utan att veta om vad alla andra hade för roll! Själv var jag brudens bästa väninna och hypokondriker. Bästa bröllopet ever! Sen idag har jag varit och pysslat med decoupage mellan 11-14!
 Jag älskar varje kvadratmeter av mitt alldeles lagom stora gula sutteränghus! Det är väldigt ljust... ja, det kommer in mycket dagsljus från alla håll. Det är fönster överallt! Mitt favoritrum... hmmmm... tycker om alla rum! På nedre plan bor min yngsta... på övre plan huserar mannen och jag. Jag väljer vardagsrummet idag som mitt favoritrum. Vi håller på att fixa till det... ska bli spännande att få se hela resultatet när det är klart!
Titta in HÄR och se flera med samma tema!

lördagskram till alla... Anna
(bilder fotade av mig med min iPhone4)

6 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Ah, lovely! Ni har det så fint hemma!! Jag gillar ju Frank så jag blir alltid glad när jag ser hans tyger ;) Vardagsrum är så bra, jag trivs i min soffa! Och ljus, så skönt med mycket ljus. Er fantastiska utsikt är underbart. Lycka!

Vilken rolig idé med bröllopsfesten! Blir sugen att testa det på mitt jobb :)

Stor kram!!
Lotta

Channal sa...

Tack! Ja, Josef Franks mönster klappar i mitt hjärta!

Det konceptet var så lyckat! En jätterolig fest! Det är viktigt att få skratta och ha kul med kollegor! Så ordna en sådan fest, det blir succé!!

KRAM!!

Sahra sa...

Otroligt skojig ide med bröllopstema. Fyndigt.
Gillar ditt vardagsrum. Lampan i fönstret är så fin.
Kram

Channal sa...

Tack! Den är fin med trollsländan!
Ja, det var roligt med det temat!
KRAM Anna

Blommiga Rutan sa...

Låter som en jätterolig fest! Vilken kul idé med bröllopet!

Sååå fint det ser ut överallt!

Kram Anncathrine

Channal sa...

TACK!

Ja, det var verkligen skitkul på ren svenska :-)

KRAM!!