tisdag 29 juni 2010

Kreta

blomstrande doftande skönheter från Kreta fotograferade av mig
natti natti och kram till alla... Anna
ps. hoppas att din dag har varit lika underbar som min ds.

Hej allihopa!

Trappan till höger och sedan till vänster var dörren in... framför olivträden var balkongen från köket och allrummet. Övre plan var sovrummen och terassen med havsutsikt! Vi hade två bad/duschrum! Riktigt lyxigt!

Nu är jag äntligen hemma igen ifrån en underbar vecka på VARMA Kreta =) och kom hem till ett VARMT Sverige! BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Jag har haft en underbar mor-dottersemester... vi bodde helt fantastiskt fint i Agia Marina på "SunGarden Stefan village" med Ving. Lotta och jag hade en etagevåning med balkong och en terass. Lasse och jag skulle kunnat varit där med alla barnen! Jag blev tårögd när jag såg hur fint vi skulle bo! Jag älskar sol, Medelhav och god mat och de ljumma kvällarna! Njuter än...

Men vi har haft underbara dagar här hemma också nu sedan jag kom hem! Jag har faktiskt haft mitt premiärdopp i Sverige och då är det varmt om jag ska bada och det var det verkligen! På fredag ska vi ut till skärgården till mitt paradis och där är det nog lite svalare i vattnet! Nu är Lasse och jag själva... känns konstigt! Skönt och lite lyxigt! Nästa vecka åker vi till Österlen... Sveriges Provence!

Här bjuder jag på några semesterbilder... om du är min vän på fb så har jag 72 till! Jag har suttit och laddat ner och fixat över 500 bilder... phu men kul! Nu ropar Lasse på mig! Tjing!


Click to play this Smilebox scrapbook: Kreta Agia Marina 2010
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox

Var så god och bläddra i min digitala scrapbook!
(alla foton av mig)
Solig Kram till alla... Anna

fredag 18 juni 2010

Resfeber...

Idag är det mulet och regnar småspik! Men vad gör väl det när jag har följande att se fram emot... bila till Arlanda och sen flyga till KRETA ♥ 30-35 grader varmt med sköna vindar!
(kollage av mig med bilder från googles bildsök /Kreta Chania)

Det kommer att bli många semesterbilder som jag kommer att ta på Kreta... lovar!

(bild från www.lindex.se)

Önskar sol och värme till Dig här hemma också såklart!
KRAM till alla ♥ Anna

torsdag 17 juni 2010

Carmen Kass

Carmen Kass för Lindex sommar 2010

Poolparty... www.lindex.se
Carmen Kass Harper´s BAZAAR Singapore july 2010

Jag packar i o packar i o packar ur o packar i igen! Jag lär mig aldrig!

Varför tar jag alltid med mig för mycket till solsemestern?


KRAM till alla... Anna

Marion Cotillard

VOGUE US july 2010 Tjusiga Marion Cotillard fick en Oscars 2008 för bästa kvinnliga huvudroll för hennes magnifika prestation när hon gestaltade Édith Piaf i filmen La vie en rose- 2007.
kvällens soundtrack...

MCtur...


De bästa motorcykelvägarna finns i södra Södermanland och nordostliga Östergötland.




Akvilejan är sällsynt i Sverige men här hos mig finns det fullt av dem... jag har flera på min tomt under ekarna. De fanns där som vilda ängsblommor innan vi byggde huset.

Igår kväll hade Lasse och jag det riktigt mysigt! Vi hittade en äng med akvilejor =)

Kram till alla... Anna
(fotograf... jag)

mysigt besök...

Igår kom mamma och pappa och hälsade på och jag bjöd på gravad lax med dillstuvadpotatis... det smakade riktigt gott. Till efterrätt blev det kaffe, glass o jorgdubbar och vattenmelon. Sen fick jag hjälp med nästan all strykning... finns mer att stryka idag, phu! Idag måste jag packa... imorgon åker Lotta och jag ifrån allt det vackra här hemma. Men vi ska ju bara vara borta en vecka och det kommer att bli UNDERBART!


Mina snälla föräldrar är otroligt pigga och alerta för att var 85 och 86 år!

Jag vill också vara så när jag kommer upp i den åldern.

Jag älskar vattenmelon!

Sen var jag uppe på ICA Delfinen och hämtade min nya fina köksmatta i karamelliga färger från Pappelina. Den blev jättefin framför diskbänken. När snickaren lade köksgolvet slog han sönder (av misstag) vår fina glaslampa, tur han inte skar upp huvudet! Synd, för jag tyckte om den gamla lampan. Men vi fick en ny! Lasse och jag hittade en läcker 50-talsretro i "stålgaller" som matchar de vävda ränderna i gardinen. Det blev riktigt snyggt med ny lampa och matta!

(fotograf... jag)

Kram till alla... Anna

Hundpromenad...

... imåndags var jag hundvakt till mitt söta lilla barnbarn Teddy =) Nu är han på Öland med sin matte och har det underbart. Ida ringde igår och var så glad att sommaren har kommit. Blå himmel, solsken och VARMT!

När Teddy och jag var på en långpromenad tog jag fler fotopauser än vad han tog kisspauser. Det är så fantastiskt vacker ute nu med det lummiga gröna och alla dessa fantastiska blommor... hundkex (drottningspets), teveronika (mormors glasögon), förgätmigej, blåklocka, käringtand, lupin, smörblomma, senapsblomster, fibbla, rödklöver, timotej, prästkrage, vallmo, rölleka och nästan vackrast av allt... maskrosboll!

Bilder tagna av mig från min långpromenad tillsammans med Teddy.
(foto av mig)