måndag 6 december 2010

Fototriss del 117: Det här är jag!

Allt i mitt huvud just nu! Saker som jag tycker om och tänker på... musik, konst, mode, heminredning och mycket mer. Jag slukar böcker som smågodis när jag kommer in i den perioden, älskar att skriva, fotografera och måla akvareller. Sen är jag en riktig cineasta och tävlingsmänniska! Ja, det här är jag!
Öppenhjärtig tjejkvinna med ett stort hjärta och ett kreativt intellekt!

Akvareller från min vernissage i Nyköpings Stadshus fotograferade med min lilla lila mobil 2008 och bilden med mina 2 fotade jag 1997 med min Nikon FE2! Bilden på mitt öga tog jag själv i somras med min nuvarande kamera, en Sony Cyber-shot!

Jag älskar att fotografera... jag har bilder i mitt huvud hela tiden! Jag skulle kunna jobba med bilder och fotografering hela dagarna! Tänk att få jobba med sin hobby, vilken dröm! Jag fotar med allt... men aldrig med min gamla NikonFE2 eller med min lilla mobil SonyEricsson, de har gjort sitt! Men tänk så många Annabilder jag har tagit med dem... bilder från mitt liv! Minns när jag fyllde 13 år, då fick jag en instamatic-kamera =) jag blev överlycklig för den! När jag var riktigt liten hade jag en legokamera som jag hade byggt ihop själv, tog kort med den och ritade bilderna som jag klickade på! Men snart är jag vuxen... om 2,5 år fyller jag 50 år och då önskar jag mig en riktigt fin Nikon digital systemkamera =)
{collage och foton av mig}


3 kommentarer:

Åsa sa...

Lyckliga du som vetat så länge att fotografering är kul! Det har jag nyss kommit på, och älskar det. Har du tur får du din drömkamera på födelsedagen!

Jah Hollis sa...

Fina bilder. Och så skulle man ju gärna se några av bilderna du tog med Lego-kameran. :-)

Barnens Hjältar sa...

Fin triss, kul med legokameran ;-)