onsdag 1 december 2010

Högtidsfint...

Jag köper alltid en ny julskiva varje år... har en liten samling! I år blev det en 3CD-box Christmas in The city. Den är riktigt bra... jag valde den för att det var N.Y på framsidan!

Sen vill jag alltid ha en ny klänning till jul... inte bara jag, utan både Lotta o jag! Det betyder mycket att få klä upp sig till jul! Minns när jag var liten och när mina döttrar var små... spänningen och pirret på julafton och att man kände sig alltid extra fin och hela hemmet var så vackert! Jag älskar julen!
Eget collage med fina klänningar från Monsoon...

Sötaste pralinen, en pepparkaksklänning... stiligt med brunt och vita prickar. De stickade klänningarna varken kliar eller sticks på mig. Fin modell med klockad kjol i ljus choklad, den tycker jag om... och den vita är helt underbar. Kan tänka mig vilken som helst av dem!

kvällens soundtrack...

Kram till alla... Anna

Vackra interiör-bilder via Sköna hem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den prickiga och den vita klänningen var jättefina! Ja, på julen måste man klä upp sig. Det hör till. Kramar, Maria.

Sahra sa...

Jag tycker inte om stickade klänningar. Den prickiga var jättefin. Var inne på Monsoon i Köpenhamn. Mycket fint. Molly har på sig en klänning därifrån nu. Jag köpte Trojan Christmas. Underbart reggaegung. Funderar på Sarah Dawn Finers också. Kram/S

Miss Marie sa...

Pepparkaksklänningen är underbar! Älskar Monsoon! :)Jag älskar också julen o tycker man ska klä upp sig, det är ju en högtid!

Driving home for Christmas är en favorit hos mig också!

Channal sa...

Den prickiga får tre röster från er =)

Jag älskar också Monsoon o den närmsta butiken ligger i Köpenhamn! Inte går det att köpa online från Sverige heller, suck! Köpte en del från dem till mina döttrar när de var små. Vill "go shopping" London/Köpenhamn!

Om jag skulle starta en Monsoon Boutique i min stad i mysiga Knäppingsborg. Tror det skulle gå riktigt bra faktiskt! Ja, varför inte!!

Sarah Dawn Finers julskiva funderar jag också på... kramar Anna