- Fräs vitlök och persilja i lite olja. Lägg i musslorna och häll på vitt vin. Koka tills musslorna öppnar sig. Lägg upp musslorna och häll i grädde i vinspadet och låt koka upp.
- Knaperstek sidfläsket!
- Blanda ihop pastan med vinspadet, musslorna, körsbärstomater, svartpeppar och stekfläsket. Riv parmesan och klipp persilja över alltihopa!
onsdag 7 december 2011
Jag älskar pasta!
Pasta är bland det godaste jag vet... jag vill ha spagettin al dente, och jag kokar den rikligt med salt och lite olivolja i vattnet. Sen kan jag bara ta lite riven parmesan och muskotnöt på spagettin och verkligen njuta! Eller bara pesto i pastan! Pasta, goda ostar, fisk och skaldjur är mina frestelser. I lördagskväll när mannen kom hem efter besök hos sin mamma fixade jag till tagliatelle med musslor och rimmat sidfläsk... så gott! Spagetti Carbonara är annars en favorit men den här är ett strå vassare! Vill dela med mig av receptet:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Gott fast jag tror jag byter ut musslorna mot någon god räksås till pastan!
Kram
Anonym = Pia :)
Mums... spagetti i alla sorter är gott!
Kram Anna
Skicka en kommentar