lördag 28 januari 2012

Fotoutmaning... ljus!

28. Light

Inga solstrålar utanför mitt fönster! Tur det finns massor av ljus och blommor att pigga upp januari med... och långa promenader trots gråkallt väder! Har inte lyckats ta mig ut genom dörren ännu men snart ska mina vinterkängor på! Tänk, redan på tisdag är det februari och i år är det skottår! Skottår innebär att vi kvinnor får fria ;-)) se upp alla män! Februari springer alltid iväg så fort med sportlov och allt! Snart snart kommer SOLEN och ALLA vårblommor och fågelkvitter! LÄNGTAR! Håller på att planera in sportlovet... vill ha något kul att se fram mot! Annars så har jag bara fixat brunch, bäddat och duschat idag. Förutsättningarna för en lyckad lördag är gynnsamma!


{foton av mig
}

12 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Vilka fina färger du bjuder på! Tack, det lyste upp :)
Kram Linda

Channal sa...

mmmmm... färg är som en vitaminkick!

Kram Anna

Anonym sa...

Lovely små ljuslyktor. Här är också grått. Men jag vill ändå ut och få frisk luft. Men här sitter jag. Blä. Att inte få träna är en sak men att inte ens få komma ut och promenera ger mig tuppjuck. Min man fyller år imorgon kom jag just på. Hade ju varit väldigt bra om jag inhandlat något INNAN operationen. Eller hur? Suck. Jaja. Han får få en puss. Kram Sahra

Blommiga Rutan sa...

Åhh, underbara tulpanbilder!
Önskar dig en riktigt skön helg.

Kram Anncathrine

Channal sa...

En puss duger mer än väl till mannen! Sen kan Molly rita något fint o grabbarna fixar något gott att äta! Snart springer du ute igen! O du har ju din fina Gretaklänning o Ranelid att se fram mot! Igår var han ORANGE på TV!
Kram Anna

Channal sa...

Visst är det härligt med frasiga tulpaner! Skön helg till dig med! Kram Anna

Habibty sa...

Underbara tulpaner hos dig mer ser jag:) Hoppas den här kommentaren kommer fram..jag har inte kunnat kommentera hos dig på ett tag. Nu håller jag tummarna.
Kramar Nina

Channal sa...

Funkar :-) Kram till dig fina Nina!

Anneli Stålberg sa...

Det är tur att februari är kort för jag börjar verkligen längta efter vår! Underbara tulpaner som skvallrar om den kommande tiden : )
Kram!

Rose Garden Malevik sa...

Hej Anna
Vilket ljus,,,,,,,,, :)
å missa nu inte,,,,

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter........
redan 71fina bloggar med
VÄLKOMMEN
Håkan

Channal sa...

Jag med! Avskyr kyla! Vill ha vår nu! Kram Anna

Channal sa...

Ajdå, det missade jag! Såg din kommentar nu! Får hänga på nästa lördag! Kram Anna