onsdag 22 februari 2012

Bokrean startar idag!

När vi var i Stockholm besökte vi självklart säkert Sveriges största, finaste och roligaste bokhandel! Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgata. Här kan jag gå och strosa i timmar! Vilket utbud av böcker! Det är som att vara i himmelriket... helt fantastiskt! Ett café mitt i bokhandeln också! Så många fina böcker jag vill ha! Tyvärr var vi där i lördags så vi fick ingen tillgång till BOKREAN! Men vi shoppade lite utan REA! Vi tog även en liten paus med ett glas äppelmust!
En av mina favoritfilmer är den romantiska komedin "You've Got Mail" där Meg Ryan och Tom Hanks blir förtjusta i varandra via mail. (Tänk att det är 14 år sedan den filmen kom ut!) Hon, Kathleen hade världens mysigaste barnbokhandel "Shop Around the Corner". Han, Joe Fox håller på att slå upp en gigantisk bokhandel (FOX) med fik och allt på andra sidan gatan! Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgata påminner om bokhandlen FOX!
{foton av mig
}
Sötaste mysfilm...

2 kommentarer:

Sahra sa...

Extra mysigt med ett Waynes därinne så man kan handla böcker och fika samtidigt. Mina två favoritsysselsättningar. Annars älskade jag Hedengrens på Stureplan. Bästa bokaffären i Sverige. Förutom ett antikvariat på Birger Jarlsgatan.

Channal sa...

Visst är det mysigt där med fik och allt!
Hedengrens har jag missat! Du älskade, så det kanske är borta!