torsdag 2 februari 2012

Har varit lite kulturell!

Vi såg The Descendants på bio igår! Ge George Clooney en Oscar! MVG till filmen!
Alexander Payne som gjorde den underbara filmen Sideways har även gjort den här filmen. Hans nya drama handlar om en 50-årig man som måste ta ensamt ansvar om sina döttrar när hustrun har hamnat i koma. Lägg till detta att hustrun har varit otrogen! Filmen roar samtidigt som den smärtar. Filmen är känslig och visar en inte helt osannolik händelse! Familjen bor på Hawaii och Hawaii är inte bara sandstränder, turkost hav och Hula hula!


Underbara Adele och 70-tals-souls-disco á la Barry White på CD! Samt filmatiseringen av Charlotte Brontës Jane Eyre på DVD! Sevärt drama som är fantastiskt välgjort med stora känslor och vindpinande hedar! Älskar brittiska kostymdramor... Lovely!

Sen vill jag se Roman Polanskis nya dramakomedi Carnage på 78 minuter! Filmens handling utspelar sig också på 78 minuter... häftig idé! Två föräldrarpar ska tala om att deras respektive grabbar har varit i slagsmål! Det blir inte fred! Det blir ett kvickt verbalt slagsmål! Me like med favoritskådisar!
Premiär den 17 februari!

2 kommentarer:

Blommiga Rutan sa...

Har tänkt att gå och se The descendants i helgen, så kul att du gav de MVG, tycker att den verkar väldigt bra på de små snuttar som visats på tv.

Önskar dig en riktigt trevlig helg
Kram Anncathrine

Channal sa...

Du kommer inte bli besviken! Ha en trevlig helg! Kram