tisdag 3 april 2012

Kvällsrutiner...

Jaha... så har den här dagen gått! Har mest studerat, varit trött och haft ont i kroppen! Vill inte bli sjuk! Mannen är sämre än jag (men han är så glad att IFK tog 3 p. igår). Lotta är inte heller på topp! Men, men det är en kort vecka! Jag jobbar bara 1,5 dag och sedan påsklov! Ledig i 12,5 dagar! Avslutar den här kvällen med en kopp grönt sencha-te "Alla små stjärnor".
Double, double toil and trouble.
Fire burn, and caldron bubble.
Fillet of a fenny snake,
In the caldron boil and bake!
Eye of newt, and toe of frog.
Wool of bat, and tongue of dog.

Simsalabim så är alla baciller borta!

Har precis tvättat bort mitt smink och borstat tänderna...tog max 8 minuter =)
 • Jag rengör ansiktet med Clarins Cleansing milk för känslig och torr hy med örter från alperna.
 • Efter att jag har rengjort ansiktet på kvällen tar jag några droppar av Clarins olja för torr hy och sedan Extra Firming night cream och Extra Firming eye cream.

3 kommentarer:

 1. Åtta minuters kvällsfix! Du är galen. Max en minut tar det att borsta tänder, skölja ansiktet och sedan smörja in. Jag använder ingen färgad kräm för tillfället och är inte bland avgaser och skit så jag bryr mig inte om rengöringskrämer heller. Herregud. På åtta minuter hinner ju mannen somna ;)

  SvaraRadera
 2. En minut måste vara rekord! En minut tar det bara att borsta tänderna för mig! Skrev inte hur länge jag stod i duschen... där kan jag fastna! Skulle mannen somna är det väl bara att väcka honom! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tävlingsmänniska som jag är! Tog tid m min iPhone utan tandborstning! Hela proceduren tog 02.30! Inte mkt till tid för hyn att må bra! Då gjorde jag som jag brukar :-) Kram!

   Radera