lördag 5 maj 2012

A Prayer For You!


Jag har haft det tufft ett tag... bloggen är mitt andrum där jag fyller på med saker som jag tycker om! Jag har som policy att inte hänga ut tunga saker om mig o andra, och jag tar aldrig på mig offerkoftan! Det är inte jag! Vi har alla våra toppar och dalar! Jag har mitt sociala skyddsnät! Men när jag läser era kommentarer från gårdagen blir jag varm i hjärtat och det ger mig styrka tjejer! Ni alla är så fantastiska och ger så mycket av er själva i både ord och bild!
-TACK alla underbara!
Det lustiga var att jag även fick en kommentar fån en ny bloggerska, Red Rose Alley. Jag blev nyfiken och gick till hennes blogg via min iPhone och hamnade på inlägget A Prayer For You! Det var så passande och en skänk från ovan! En bön för min dotter som mår så fruktansvärt dåligt just nu! Vi hade planerat en tripp till London de här dagarna... men jag får sitta och hålla henne i handen på sjukhuset! London står kvar och hon kommer att bli bra!
Dear God, This is my friend whom I love and this is my prayer for her.  Help her live her life to the fullest.  Please cause her to excel above her expectations.  Help her to shine in the darkest places where it is impossible to love.  Protect her at all times, lift her up when she needs You the most, and let her know when she walks with You, she will always be safe.  Amen!

Var rädd om varandra 

Kram till alla... Anna

(foton av mig)

12 kommentarer:

 1. Åh Anna. Största varmaste kramen till dig och dottern. Jag misstänkte att det rörde sig om henne. Men jag ville inte fråga rakt ut. Ni fixar det här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Sahra! Det är tufft men det kommer bli bra! KRAM

   Radera
 2. Fina Anna det här fixar ni.Massor av varma kramar till er och hoppas det löser sig till det bästa.Tänker på dig/Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Diana! Det här måste vi fixa! KRAM

   Radera
 3. Hej Anna

  Så tråkigt att höra att din älskade dotter är på sjukhus.
  Barnen är det viktigaste i livet, nu tänker jag på dig och sänder tusen varma kramar. Du känns som en så trygg och varm person så med din hjälp blir allt säkert bra, inte alla som har en mamma vid sin sida när livet är tufft.
  Som sagt, tänker på dig och sänder varma kramar med styrka i.

  Väldigt vacker bön, man blev ju alldeles rörd av att läsa den.
  Tänk att du fick en ny följare precis när du behövde höra den bönen! Märklig tillfällighet! Ungefär som Lundellkonserten...
  Ja, livet är fullt av tillfälligheter.  Hälsningar Anncathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Visst är det märkligt! Det är inte bara en slump. Det är en skänk från ovan! KRAM

   Radera
 4. Anna du är så underbar och närvarande som person. Dina barn är lyckligt lottade som har dig.
  Du finns och det vet hon. Jag känner så med dig och hur det känns. Barnen är det finaste vi har.

  Varma kramar och hopp om att allt blir bättre snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Lotta! Vad rar du är! KRAM

   Radera
 5. Stor KRAM till dig och din dotter! Tänker på er!

  SvaraRadera
 6. Det bara SKA gå bra allting allt.
  Något annat finns inte.
  Kramar i massor, massor, massor!!!!

  SvaraRadera