fredag 4 maj 2012

Gomorron alla vackra själar!

När jag kommer upp från halltrappen blir jag glad av att se den här blåa hortensian.
När jag står i den lilla hallen och tittar åt höger ser jag ett fång med rosor i vardagsrummet! Blommor gör mig GLAD både inomhus och utomhus... jag unnar mig vackra blommor! Jag varken röker eller äter chips! Jag har ingen aning om vad ett paket cigaretter kostar (50:-?) eller vad kilopriset för chips är (160:-/kg?)! Lägger de pengarna på blommor istället =) Men snart, snart så kan jag plocka vilda ängsblommor...
Ibland blir det inte som man har tänkt sig... toppar och dalar! Mina döttrar är det bästa jag har! Mår inte de bra då gör det ONT i mammahjärtat♥ Men jag måste stå stark och bära upp allt! Jag ser det som en stor våg som kommer in mot stranden! För att inte falla med vågen och komma under vattenytan och få en kallsup måste jag stå stark! Jag vet att vågen försvinner och ebbar ut... och jag vet att jag får krafter uppifrån som drar upp mig om jag skulle falla med vågen! Jag måste vara stark!

Kram till alla... Anna

(foton av mig)

20 kommentarer:

 1. God Morgon Vackra Anna!
  Hoppas det inte är nåt allvarligt som hänt...
  Älskar också blommor och unnar mig också det hemma. Är sällan ute på krogen och röker inte heller så de pengarna lägger jag så mycket hellre på tex blommor (och jordgubbar)!
  Ps, den blå, är det inte en Hortensia..?
  Var rädd om dig! // Kramar Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mums jordgubbar! Hahaha visst är det en hortensia Pia! Får gå in och rätta! AnnaVirrPanna! Blommor piggar upp! Fin fredag till dig! KRAMAR!

   Radera
 2. Underbart med blommor!!Ja så är det verkligen ....man känner sååå med sina barn i vissa situationer. Önskar dig en trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig helg till dig också Lena! Kram!

   Radera
 3. Jag älskar också blommor och unnar mig det gärna. Röker inte, dricker måttligt, äter visserligen chirre ibland, men göra avkall på blommor vill jag inte.
  Jag förstår precis hur du känner med och för barnen. Man känner sig lätt maktlös när barnen inte mår bra. Oron är nästan förlamande och som du skriver, det gäller att bara förankra sig och låta vågen dra sig tillbaka. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt, det var rätt uttryckt! Man känner sig maktlös och förlamad! Tur att det finns så mycket vackert runt omkring som ger styrka! Kram!

   Radera
 4. Jag med, jag älskar blommor. Framförallt utomhus. Just nu njuter jag fullt ut av min lilla täppa. Horensiorna som jag har håller på att slå ut, min älsklingsblomma.
  Visst, helt rätt, då ens barn inte mår bra då mår vi inte bra heller. Det sitter som en tagg i hjärtat.
  Jag vet hur det känns.
  Styrka till dig och dina töser.
  VARMA KRAMAR!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hortensia i trädgården, så vackert! Jag är glad för min lilla! Snart sätter min trädgård också igång! Kaprifolen kommer först och är en av mina favoriter!

   Ja, det är det värsta som finns när barnen inte mår bra! Tack för styrkan, den tar jag med mig! KRAM!

   Radera
 5. Å jag hoppas verkligen att det blir bättre snart för dina barn! Vet inte vad som hänt riktigt men jag förstår så väl hur du menar med känslan. maktlöshet och att man själv måste försöka att bära upp en del av deras smärta för att kunna stötta. Önskar dig en massa energi och att flodvågen snart ebbar ut och att ni då kan hitta många fina skatter på stranden! :-)
  Blommor är fantastiskt och det enda jag saknar mycket sedan vi skaffade katt. Vi kan iten ha blommor för de äter uppe dem och kräks, eller välter vaserna så det blir vatten överallt. tyvärr. jag kan sakna det. MEN å andra sidan skulle jag aldrig i livet vilja vara utan katterna nu. Så det är ett pris man får betala och i mina ögon värt det. OM vi någonsin flyttar till en större bostad kan vi nog börja ha lite växter igen. Jag har förstått att en av orsakerna till detta KAN vara att vi bor rätt trångt, men med större yta kan man t ex ha blommor i ett rum där katterna kanske inte är så mycket. men men det ligger nog en bit in i framtiden....
  Hoppas du får en fin helg trots allt!!
  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katter är så mysiga! Tyvärr så är min yngsta allergisk. Annars är jag säker på att vi också skulle haft en! Tack för din omtanke! Det värmer! KRAM!

   Radera
 6. Blommor är så glädjespridande att ha hemma! Visst är det så..när barnen är ledsna och har det tufft då gör det ont i hjärtat.
  Fina bilder från Norrköping! Vi ska dit på kickoff detta året också och det ska bli så kul. Är förtjust i staden!
  Kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du kommer hit! Vi måste se till att ses en snabbisfika även o du har fullt upp! Våra tjejer är det bästa vi har! KRAM!

   Radera
 7. Hej Anna!

  Kunde ha skrivit det själv, varken röker eller köper chips!
  Men färska blommor är JÄTTEVIKTIGT för att må bra!

  Hoppas att det inte är något allvarligt med dina flickor.
  Det är det absolut värsta, om inte barnen mår bra.Finns ingenting som får mig att må så dåligt som om någon av tjejerna mår dåligt! Hoppas att det rättar till sig. All styrka till dig nu så att du orkar vara stark och till hjälp för dem, eller henne.

  Många kramar Anncathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din omtanke! Nu måste jag vara stark och se till att min dotter mår bra! KRAM!

   Radera
 8. Hello Anna,
  I visited your blog today. I thought it was lovely. Your pictures are so pretty, colorful, and full of life. While I was scrolling down, I noticed the red rose, and it made my heart sing, as I love red roses. Me and my daughters started a blog, and we would love it if you could visit us and follow. I would enjoy coming back to visit with you. Your blog is filled with beauty and simplicity. I hope to hear from you, and have a sweet day.
  ~Sheri at Red Rose Alley

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi Sheri! I love your prayer in your blog! Thank You! Love... Anna

   Radera
 9. Jag tror också på tankens kraft!

  Helt rätt att köpa blommor istället för chips och ciggaretter. Så ser min prioritering ut med!

  Hortensian är underbar.

  Ha en härlig helg!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tankens kraft är starkare än vad vi förstår och anar! Fin helg till dig också Lotta! KRAM!

   Radera
 10. Älskar också blommor och nej jag röker inte heller..men lite chips går ner ibland ;) Hoppas du får en härlig lördag Anna kramar Diana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack o detsamma till dig Diana! Kram!

   Radera