onsdag 23 maj 2012

Rapport från gårdagens tv-titt!

 Det var ett otroligt vackert dop! Den blomstertid nu kommer och Tryggare kan ingen vara! Lilla Estelle var så harmonisk och så otroligt söt! Det verkligen lyser kärlek om Victoria och Daniel! Tappade hakan, t.o.m min man sa att han håller på att bli royalist! Då måste ni förstå att det var ett vackert dop. För ni ska veta, normalt är han den raka motsatsen!! Men kan man annat än att smälta för den lilla prinsessan! Så SÖT!! Helt ljuvligt! Sen var alla gäster så vackra! Jag bara älskar det pudriga bleka rosa pastelliga färgerna som dominerade bland alla damer! Riktigt vårligt! Sen älskar jag ju även färg! Några stack ut som riktiga färgkarameller! Så läckert! Ja, detta vara ett dop att minnas!

Sen ang. delfinalen i Melodifestivalen var bara pinsam! Vilken SMÖRJA!! Om inte Loreen vinner så vet jag inte vad resten av Europa och Asien har för musiksmak! Tycker de ska slänga bort titeln Eurovision! Hälflen av länderna ligger faktisk i Asien! Skärping! TV borde vara smartare än en femteklassare!!
 
Prinsessan Estelle är Hertiginna av Östergötland... i doppresent fick hon en sagostig och där ska det finnas en jättestor "gungsvan". Prinsessan fick en i miniatyr! Hon fick även en 6 kg tung blåklintsblå glasskål från Rejmyre Glasbruk som ligger i Kolmårdsskogen! Östergötlands landskapsblomma är blåklint och landskapsdjur är svan! Fina presenter!

15 kommentarer:

 1. Oj, jag tittade inte på dopet ELLER evc....äh, är egentligen inte så engagerad, och du sammanfattade ju så bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Åsa hur kunde du undvika det! Det var ju insla om dopet på alla kanaler ;-)
   Kramar!!

   Radera
 2. Tittade inte heller på dopet (är så långt från rojalist man kan komma), men jag spanade in kläderna i AB o Expressen. Sådant är alltid lika kul.
  En del snyggt o som var mkt tråkigt. DOCK,är babyn söt.

  ESC kollar jag inte heller. Det är inte samma sak att sitta här och se den. halva grejjen är ju att titta med resten av landet, och mer därtill.
  Nej, jag går höra låtarna sen då jag kommer hem :-)
  men, alla ni som bloggar hemifrån verkar rörande överens om att det är DÅLIGT. SÅ heja Loreen!!
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Annika! Du är som min man! Han tycker att Kungahuset ska bli ett AB&Co! Men igår smalt han :-) Det var så kärleksfullt och fint!
   Ang Mello kan du lita på oss bloggare! Inget att ödlas dyrbar tid på!
   Kramar!!

   Radera
 3. Jag såg live på svt play och der var roligt att följa med!

  Vilka kläder...och det lyser verkligen kärlek runt den Victoria och Daniel. Du sammanfattar det så bra Anna!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det vackert och kärleksfullt! Så fint dop! Mysigt att tänka på att tronarvingen kommer få uppleva middagar på Drottningholm och ute på Haga samt mys hos farmor o farfar i lilla Ockelbo!! Love It!
   Kramar!!

   Radera
 4. Såg också på dopet, det var fantastiskt fint, vacker musik och stämningsfullt trots att det var så mycket människor.
  Lilla Estelle är verkligen jättesöt!
  Vilka roliga bilder du lagt upp, hade faktiskt missat en del kreationer, herregud så mycket snygga kläder!!!!

  Ha det så gott
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det stämningsfullt och det där lilla extra! Älskar't! Kramar!!

   Radera
 5. Kommer aldrig bli royalist. Sånt jäkla trams. Blir närmast förbannad över vart skattepengarna går. Barnen får inställda lektioner för att det ej går att få tag på vikarier eller min mamma fick vänta åtta timmar på akuten. DET borde mina skattepengar gå till. Inte kungligheters tramsiga klädkonto. Och alla bebisar är söta. Nåja. De flesta. Man behöver inte vara prinsessa för det. Rubrikerna igår fick mig att kräkas. Estelle gäspar. På löpet!!!! Vilken jävla tur att hon kan gäspa. Vad skulle annars hända. Skrota!!!
  Kram Sahra
  Ps. Och nej jag är inte vänstervriden. Jag gillar traditioner. Absolut. Men kungahus och kungligheter och ärvda titlar är förlegat och omodernt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha du är underbar Sahra! Loveu! Du är exakt som min man! Vill inte ta någon diskussion för eller emot! Vi får tycka olika helt enkelt! Kramar!!

   Radera
  2. Absolut. Kram S

   Radera
 6. Men du...vilken underbar kommentar ovan, någon med en egen åsikt och som törs ge uttryck för den, underbart.
  Dessutom håller jag med henne till fullo och då är jag en av de blåaste blå.

  Kram Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst är det härligt att få tycka som vi vill! Jag har alltid varit svag för prinsessor och prinsar :-)) Mannen retar mig lite här hemma! Men igår smalt han!! Kramar!!

   Radera
  2. Tack tack. Det lustiga är att jag har växt upp med en uberkonservativ familj. Jag grät när Diana dog tex. Sedan slog det över och jag blev totalt anti mot cirkusen. Sahra

   Radera
  3. Vet du Sahra! Jag var i London när Charles och Diana gifte sig! Långbord med tårta på Oxford Street! Hotellet hade alla TV-kanaler på för att inte missa någon vinkel!

   Så fruktansvärt tragiskt när Diana dog! Jag kan gråta floder än idag! Har sparat alla tidningar om händelsen! Usch!

   Min pappa kan allt om hela Sveriges kungahus historiskt! Datum fruar barn o allt ALLT!! Herman Lidqvist är en pajas! Han blev inte inbjuden till dopet!

   KRAM!

   Radera