söndag 28 mars 2010

Semesterminnen 2009

2009 blev det både London, Paris
och den grekiska ön Karpathos...

Karpathos... 18 juni - 2 juli 2009 Lasse&jag!

Vi blev helt förälskade i denna ö... vitkalkade hus klättrade på bergsväggarna, kristallklart turkost Medelhav och det bästa var de ljumma kvällarna med 30 grader varmt till stjärnklar natthimmel.

Här är stranden Kyra Panagia...Kombinationen av Karpathos skönhet och människornas värme får mig att längta tillbaks hit. Lättsinnigt utnämner jag ön till en av mina favoritplatser på jorden.

puss puss...

Olymbos som en leksaksby...

Rosa favoritklänning från Esprit 2009

Små gula citroner fina...

Solnedgång vid Arkassa med en romantisk måltid...

Achata var min favoritstrand... så lugnt... och det kristallklara varma vattnet var helt otroligt turkost... ja det var häpnadsväckande... amazzzzing!

Lasse tog en bild på mig när jag stod och tittade ut mot havet från vår balkong...


London... 24-27 juli 2009 Ida, Lotta och jag!

Vi bodde i Paddington... Paddington Bear överallt! Sötisen längst ner till vänster med blå duffel och röda gummistövlar hamnade i min resväska hem =)

Ida, Lotta och jag hade en jätterolig och mysig weekend tillsammans!

King´s Cross... Ida mot Harry Potter och Hogwarts!

En sightseeing tour i buss =) solen sken på oss och jag fick 182 bilder!


Voilà... l'automne à Paris! Lasse&jag på höstlovet!


Triumfbågen började byggas 1806 på order av Napoleon och här står jag 2009.


Luxembourgträdgården, Paris 30-okt.

Lasse och jag vid NotreDame som ligger på ön Île de la Cité i floden Seine. I ♥ You... Je t'aime ♥

Vi bodde uppe i Montmartre...

Första kvällen uppe från Sacré-Cœur som ligger på toppen av Montmartre. Luften var stilla och ljum med en underbar vidsträckt utsikt över hela Paris i solnedgång.

*KRAMAROM*

1 kommentar:

Janice Michael sa...

Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA dr.oduduwaspellcaster@gmail.com