söndag 28 mars 2010

sista helgen i mars...

Jaha då var den här helgen slut och det är så synd om min älskling!

Igår var vi på en stor fest... Lasse var en tjusig gangster i rosa skjorta, hatt o solglasögon och jag var hans blonda Femme Fatale =) Festen den började bra med drymartini, champagne, god mat och dans. Vid bordet hade jag trevligt sällskap... mannen vid min högra sida var narkosläkare och han sa till mig: "att 2004 blev Norrköping av med sin skickligaste kirurg och han lever du med nu!" Blev stolt och glad =) Ja, han lever jag med nu! Men tråkigt nog slutade festen tvärt kl.00.00. Lasse blev akut magsjuk! Vi fick ta en taxi hem. Inte ens den skickligaste kirurgen kan hålla sig borta mot läskiga baskilusker!

Ja, tråkigt med ett sånt slut på helgen... Vi hade haft en helmysig lördag... vi startade med gos, frukost på sängen och Melodikrysset och sedan tränade vi hårt på gymmet. Lasse kände sig lite kymig på eftermiddagen och nu så är det hans tur att ligga nedbäddad med över 38 graders feber och magsjuk! Trist! Jag får pyssla om honom så blir han snart bra!


Min outfit på festen blev min lilla svarta till stora pärlor. Till det hade jag svarta prickiga nylonstrumpor från H&M och mina fina svarta kilklacksskor från Scorett med tre slejfar runt vristen och öppen tå...

Supersköna o supersnygga kilklacksskor... dragkedja bak,

bara att trä in foten i skon o dragkedjan upp!

**********

I somras bodde vi på Crytal Plaza hotell vid Stureplan...

Vi var bjudna på en stor rolig fest i Stockholm... då hade jag också min lilla svarta men då med bara solbrända ben. Den här klänningen har jag haft så mycket roligt i och det är mitt bästa köp! Klänningen köpte jag för tio år sedan på Joy women! Den är tidlös och känns alltid rätt!

Cliniques palett med rouge och ögonskuggor i rosabruna toner, Chanels varmrosa glittriga lipgloss, pärlor och Givenchys ange eu demon bakom öronen till festen. Minns att det var så varmt och skönt ute. Lasse och jag promenerade... vi satte oss ute innan festen och tog ett glas champagne och tittade på alla människor som var ute. Jag älskar Stockholm!

*KRAMAROM* Anna

Inga kommentarer: