fredag 19 mars 2010

Bröllopsfeber!

Ja, det är bröllopsfeber med Vickan! När jag kom hem igår och tömde brevlådan... fann jag rolig post! Lasse och jag är bjudna på bröllop den 29:e maj =) JIPPI vad KUL!

hmmmmm... vad jag ska ha på mig blir ett roligt I-landsproblem!

Det är klädsel kavaj... och det innebär en formell klädnivå där män har mörk kostym och kvinnor en knäkort eller lite längre (ej hellång) fin klänning eller festfin kjol till en snygg överdel. Gärna hatt om det är soligt! Den kvinnliga gästen får inte ha på sig något i helsvart, helvitt eller helrött!

Hittade den här syrenlila skapelsen hos Esprit!

Perfekt till ett majbröllop när syrenerna står i blom..Pastelligt till ögonen från Clinique

Klänningen skulle passa till mina bedårande askungeskor från Bianco.


Kan vara lite kallt i maj... Odd Molly har absolut den finaste virkade kappan.Fransk manikyr är snyggast... Lancôme har ett litet kit.
****

Spanska Mango kommer till MQ i Norrköping... det gillar jag! Nu är det bara Zara jag saknar här i stan! Jag älskar spanska Zara... i Stockholm har de flera butiker! Jag får ta tåget upp och jag är säker på att jag skulle kunna hitta rätt klänning till en bröllopsfest på Zara. Jag har varit inne på http://www.asos.com/ tycker det är svårt att hitta kläder där... känns lite som Gina Tricot, jag har blivit för gammal! Låter Ida och Lotta shoppa där =)

Cameron Diaz och Jennifer Lopez i en dröm från Oscar de la Renta

http://www.asos.com/ har Cameron Diaz söta lilla korallrosa sidenklänning för 350:-Ja, ett roligt I-landsproblem att hitta en klänning. Men nästa fredag ska vi på en stor fest med temat Italien. Vad har man på sig då? Lasse får vara en gangster... och jag en gangsterbrud =)


Ha en fin dag! Kram Anna

Inga kommentarer: