onsdag 31 mars 2010

Candy Loving!

Idag ingen sol och nu är det Lottas tur att vara magsjuk! Stackars mitt lilla hjärta. Igår sken solen... nästan all snö är borta! Blommorna har bara legat där och väntat på att snön ska försvinna. Tack vare den meterhöga snön så har det inte blivit någon tjäle i marken fast det har varit en lång kall vinter. Snön har värmt marken =) så nu skjuter påskliljorna upp och krokusen blommar... underbart Underbart UNDERBART!

Blir lika glad varje år när våren kommer! Nu måste vi alla bara bli friska!

Igår hade jag afterwoork med jobbet... vi hade det jättekul! Vi spelade bowling och jag gjorde flera strike och spärr. Ja, det gick riktigt bra! Efter det åt vi en bit mat... jag vill inte sitta och klaga när man är ute och äter med kollegor, men maten var riktigt dålig! Fast sällskapet var trevligt och vi hade det kul!

Längtar efter min blommande trädgård... min outfit idag är från H&M Garden collection. En blus med fjärilsvingade ärmar i härliga godisfärger... ett fång med blommor... ett glatt påskris... eller som ett påskägg fullt med det godaste godis! Jag blir pigg och glad av roliga vackra kläder!
Dagens outfit... the Garden Collection by HM, blus 249:-
Till blusen har jag mina höga tighta Acne jeans istoppade i mina svarta favorit-skinnstövlar från Esprit. Nu ska jag iväg och påskhandla! Lasses dotter och pojkvän kommer på besök till oss från Frankrike! Det ska bli jättekul! Då vill man ju bjuda på något lite extra... kommer med menyn senare!

Min godispåse, min glada necessär som jag inte kan vara utan just nu! Escadas nya somriga godisdoft Marine Groove, NUXE 24h Deodorant är en allergisäker deodorant utan aluminiumsalter, alla mina rosa nagellack och Sex And The City2 - Sarah Jessica Parkers pilotbågade solglasögon med spegelglas! Filmen har premiär i maj! Skulle inte ha något emot att ha SJP vita trikåklänningen i min garderob =)

*KRAMAROM* Anna

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ska bli jatteroligt att ses! Och ser fram emot menyn :) Krya pa er nu bara!
kramar

Channal sa...

Jag var dålig en dag, sedan bra! Samma med Lasse och säkert blir det så med Lotta också. Ja, det ska bli super att få er hit till Sverige! =) KRAM