tisdag 29 juni 2010

Hej allihopa!

Trappan till höger och sedan till vänster var dörren in... framför olivträden var balkongen från köket och allrummet. Övre plan var sovrummen och terassen med havsutsikt! Vi hade två bad/duschrum! Riktigt lyxigt!

Nu är jag äntligen hemma igen ifrån en underbar vecka på VARMA Kreta =) och kom hem till ett VARMT Sverige! BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Jag har haft en underbar mor-dottersemester... vi bodde helt fantastiskt fint i Agia Marina på "SunGarden Stefan village" med Ving. Lotta och jag hade en etagevåning med balkong och en terass. Lasse och jag skulle kunnat varit där med alla barnen! Jag blev tårögd när jag såg hur fint vi skulle bo! Jag älskar sol, Medelhav och god mat och de ljumma kvällarna! Njuter än...

Men vi har haft underbara dagar här hemma också nu sedan jag kom hem! Jag har faktiskt haft mitt premiärdopp i Sverige och då är det varmt om jag ska bada och det var det verkligen! På fredag ska vi ut till skärgården till mitt paradis och där är det nog lite svalare i vattnet! Nu är Lasse och jag själva... känns konstigt! Skönt och lite lyxigt! Nästa vecka åker vi till Österlen... Sveriges Provence!

Här bjuder jag på några semesterbilder... om du är min vän på fb så har jag 72 till! Jag har suttit och laddat ner och fixat över 500 bilder... phu men kul! Nu ropar Lasse på mig! Tjing!


Click to play this Smilebox scrapbook: Kreta Agia Marina 2010
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox

Var så god och bläddra i min digitala scrapbook!
(alla foton av mig)
Solig Kram till alla... Anna

Inga kommentarer: