torsdag 10 juni 2010

Skolavslutning...Idag har vi haft skolavslutning i kyrkan med musik, show och psalmer. Precis som det ska vara. Efter kyrkan had jag tänkt att vi skulle ha pick-nick på ängen men det blev i klassrummet. Där önskade jag barn och föräldrar en härlig sommar. I höst blir det skolbänken för mig och en fyra som jag ska dela med en annan lärare. Det känns jättebra och det ska bli utvecklande för mig! Imorgon har jag min sista arbetsdag... sen semester! Sommar, sommar, sommar...
Längtar efter att få lyssna på sommarpratarna liggande i min röda badenbaden i fin bikini och i handen svalkande flädersaft =) hoho... solen kom fram! SOLEN KOM FRAM NU PÅ BUMSEN!
Lasse har semester i juli och Ida jobbar hela sommaren. Får se vad Lotta och jag hittar på nu i juni! Ida kan nog hänga med om hon har några dagar fritt på sitt schema. Västkusten kanske, där har jag aldrig varit. Sen är ju Liseberg alltid populärt... får se vart det bär hän härnäst!
Lasse och jag vi har spånat på lita av varje... något blit det för oss också. Annars tycker jag det är skönast att bara få vara hemma och ta det lugnt. Är det fint väder kan man ta små dagsturer.


Underbar dag till dig! Kram... Anna

(foton av mig)

2 kommentarer:

Miss Marie sa...

Härligt med sommarlov! Och vilka härliga bilder på dig och syrenen!

Vonkis sa...

Ja tänk, nu är jobbet där ute över och vi får vara lediga! Eller, jag ska ju tjuvstarta nya jobbet till veckan men på onsdag, då blir jag också ledig!

Ha en underbar sommar Anna!