torsdag 25 augusti 2011

Helt bedårande♥

Igår kväll träffade jag mina "tjejkvinnor" första gången efter sommaruppehållet! Nu har vi bokat in träffar varannan vecka! Tycker om våran hemgrupp! Berits granne hade fått kattungar... så ljuvligt söta! Blev kär i en liten ljusgul kille! Om inte Lotta vore allergisk mot katter hade han fått följa med hem! En liten Simba!
Sen har jag planerat in något annat tillsammans med min barndomsvän Annika! Mannen trodde att jag skämtade när jag berättade för honom... Vi ska börja spela ukulele! Du vet, en sån där liten gitarr med bara fyra strängar! Hahaha, häftigt va?! Vi tänkte utmana oss själva med att lära oss något nytt och träna någon annan del av hjärnhalvan! Sen är det vi som tar fram ukulelen i FOLKDRÄKT framför brasan på vinterfesterna! Vi är redan fullbokade! Repertoaren är stor. Haha... skojar bara! Eller vem vet! Men det ska bli så kul!

kvällens soundtrack...


  • Odd Molly Fonda dress... älskad velourklänning!
  • Blommig sjal - Cream
  • Jeanstights - Esprit
  • Tygskor med kilklack - Scorett
  • Blå tånaglar - Mavala
  • Favoritfärger i harmoni...
{foton av mig
}

3 kommentarer:

Sahra sa...

Är den paxad? Jag vill ha en liten rödgul till. Fin du är i om klänningen / Sahra

Channal sa...

Nej Sahra, de letar efter ett hem! Är du intresserad kan du komma och hämta den!
Kram Anna

Anonym sa...

Ska prata med mannen. Är det kille/tjej. Är kattägarna erfarna. Skulle behöva veta hur det ev går med en vuxen honkatt (som förlorat sin bror). /Sahra