torsdag 22 mars 2012

Just nu 50% på bok-rean!

Gjorde du några fynd på bokrean i år? Jag köpte några böcker... men nu har Akademibokhandeln 50% på REApriset! Jag slog till på två jättefina kokböcker för under hundralappen! Det blev Leilas "One more slice" och Alexandras "Min stora feta grekiska kokbok"! Två läckra böcker att dregla i! Ser du på Mästerkocken på TV4? Det gör jag! Så spännande! Mina favoriter sedan starten är Marco och Sigrid. Igår åkte Marco ut, snyft! Heja Heja Sigrid! Hennes kokbok ska heta "Spisvärme". Den vill jag ha!! Hoppas hon tar hem det! Spännande fortsättning följer!
Dagens hallbild i härliga glada vårfärger...

{foton av mig
}

8 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

En bok har det blivit på bokrean eller kan man räkna ICA Maxis böcker dit...röd lapp var det iaf på den och den heter "snickra till trädgården". Nu är det inte så att jag skall snickra utan det överlämnar jag till min vän snickaren ( inte maken han är inte snickare) med markerade sidor på sådant jag vill ha snickrat.
Samma lika här , håller oxå på Sigrid nu när Ubbe har åkt ut.Den kokbok han tänkt ge ut skulle jag vilja ha, får väl hoppas han gör slag i sken trots att det inte blev någon finalplats.

Dina hallbilder alltid lika fina, snygga kläder, fin Anna och jag blir alltid lika avundsjuk...suck suck suck
Ha en skön kväll
Kram Susanne

Ps Kan inte du vara go och ta bort denna tråkiga ordverifiering, tycker att vi bevisat nu att vi inte är några robotar Ds

Channal sa...

Tycker att alla fyra kunde få göra en kokbok! Olika genrer allihopa! Mest spännande är Sigrid! Bra att vi har våra snickare som gör som vi säger! LER ;-)) Kram!

Sahra sa...

Du är kanonsnygg i rött. Wow så vårinspirerat.

Allt och/eller Inget sa...

Vilka fina böcker du fyndat.

Ooo vad fin du är i kläderna, så snyggt med den blå kavajen till!

Kram Linda

Channal sa...

Gillar ju färg o vår :-) Kram

Channal sa...

Glad för böckerna! De marina färgerna går alltid hem :-) Kram!

Annika sa...

Lika snygg som alltid, honey!!
OCH heja SIGRID!!
HEJA!!
Kram!!

Channal sa...

:-) tack Annika! JA!! Heja Sigrid! Kram!