onsdag 28 mars 2012

Välkommen till sminkbloggen...

Kakaobönan a la Positiva Pia och jag är lika på mycket! Här i cyberrymden har jag hittat några av min tvillingsjälar och Pia är en av dem! Kan inte sätta fingret på vad det är men det är en känsla av samhörighet! Ja, en tvillingsjäl är en annan själ som vibrerar på ungefär lika frekvens som jag gör.
När det gäller kosmetika är Pia och jag lika galna i det! Inte så att vi har överdrivet med smink i ansiktet. Nej, vi har överdrivet mycket smink i badrumsskåpet! Jag har alltid haft ett stort intresse för färg och form. Jag är en färgoman! Älskar att skapa och måla, att få vara kreativ! Där kommer mitt sminkintresse in!
Först visade Pia upp ALLA sina nagellack! Jag tänkte att jag har säkert fler så jag utmanade henne på skoj! Men ack, hon hade fler! 1-0 till Pia! Några av mina lack kan du se HÄR! För ett tag sedan städade jag bland allt mitt smink! La ut bilder på läppstift och lipgloss... som du kan se HÄR! Så jag utmande Pia igen! Tänkte att jag måste i alla fall ha fler läppstift! Hon räknade och räknade och vann igen! 2-0 till Pia!
Lila, sista försöket! Partyfärgerna framhäver mina grönblå ögon!
Den här Dior-paletten har jag haft i många år!
Den här glittriga blyertsgrå är perfekt för sotiga partyögon från Lancôme!
Elizabeth Ardens solpuder är ett favoritpuder som jag har haft i två år... det håller på att ta slut! Vardagspalett i ett smart fodral från Clinique med rouge och två ögonskuggor, det gillar jag!

Jaha men alla mina rouge, puder och ögonskuggor då! Nu måste jag klå henne! Hahahaha... hon har 31 stycken, 58 olika kulörer! Kolla in HÄR! Nå... har jag fler eller inte?! 23 ögonskuggor (räknar duo & trippel som en ask), tio rouge och puder! Det blir 33 stycken! Pia, jag tog dig med två fler =) Puss&Kram! Så nu står det 2-1! Ny utmaning?

{foton av mig
}

14 kommentarer:

Kakaobönan sa...

Attans också, men det var på det berömda håret!

Vilka häftiga färger du har. Hos mig går det mesta i brunt, blå-turkost och rosa-lila. Ser ut som en godisbutik med alla dina läckra dosor!

Hm, vad ska vi hitta på nu då...?!

Ha en finfin dag!

Kramar!

Channal sa...

Vad säger du om en sko och stövelutmaning =)

FinFin dag till dig med! KRAM!!

Unknown sa...

Kul att följa :-) Fast i en sko- och stövelutmaning så vinner JAG!!

Blommiga Rutan sa...

Haha, ni är då för roliga!
Ligger i lä, verkligen, trots att jag tycker att jag har massor av makeup grejer i badrumsskåpet!

Blir kul att se hur ni har det på skofronten! (där kanske man skulle ha en chans, iallafall om stövlar räknas).

Positiva Pia passar verkligen in på Pia, trevlig, mysig och alltid, alltid glad och trevlig, har varit kund på Blommiga Rutan i många, många år. Senast såg vi på vår "Vårkväll" i måndags.

Skön onsdag och tack för en rolig och bra blogg!
Kram Anncathrine

Kakaobönan sa...

Ok, vi kör fast där lär jag få så mycket stryk. Gillar skor och stövlar men pga min lite större skostorlek (40)så har jag alltid dragit mig lite för just skoköp. Min dotter, Hanna, har små nätta 37or så jag brukar köpa skor till henne istället...
Tar nog dock lite tid innan jag fixar det då jag har en del ute i förrådet men det kommer!

Kram

Annika sa...

Ligger också i lä!
WOW va smink du har!!
Men visst är det KUL! Roligt med färg!
Kram!

Loppan flyttar västerut... sa...

Hihi, det var en massa glam det. Makeup har jag inte så mycket, kör på ett märke och har det jag behöver liksom. Men nagellack.... Hoho, massvis. Älskar naglisar, tvärälskar, glitter o holografiska är favoriter, men just nu är siktet inställt på chanels nya, May. Underbart med ytliga saker emellanåt.

Kram

Channal sa...

Häng på du med den här gången Åsa! Vem vinner?! Spännande fortsättning följer =) Kram!

Channal sa...

Ni måste ha haft en jättetrevlig kväll! Superfin OM-klänning Pia köpte! Kul att du gillar min blogg! Kram!

Channal sa...

Jag ska börja gallra vinter/vårskor och stövlar! Kanske Åsa och Anncathrine hänger på! KRAM!

Channal sa...

Behöver inget nytt! Har köpt på mig under åren och jag gör inte slut på dem så fort! Kul med färg, för jag är så himla blek! Kram!

Channal sa...

Ytlighet ger lite glamour på vardagen! Nagellack är också kul... har köpt ett i lila och ett i petrolium! Snyggt till våren och sommaren! Kram!

Allt och/eller Inget sa...

Fniss vilket roligt inlägg :)
Tack för din hälsning hos mig.

Kram Linda

Channal sa...

Hoppas du mår bättre! Kram!