tisdag 6 mars 2012

Redigera bilder i iPhone4

1000-tack för alla gulliga kommentarer att ni tycker om min nya header! Blir jätteglad! En av mina bästa hobbies just nu är att redigera bilder direkt i min iPhone. Jag experimenterar med bilder på mig själv och naturbilder! Finns en oändlighet av valmöjligheter! Det är bara att leka och testa sig fram... riktigt kul! Bilderna ovan har jag redigerat i camera+ (appen kostar 7:- och det är den värd). Sen har jag gjort collaget i PhotoScape som jag har laddat ner gratis till datorn. Bilderna nedan är oredigerade så du kan se före o efter redigering. Jag använder även Picasa som också är gratis till datorn. En annan bra och rolig gratis-app till iPhoen som har det där lilla extra med glitter och glamour är Pixlromatic.

Det är de här fyra programmen som jag använder till alla mina bilder! Inget dyrt PhotoShop för 14.000:-. Sen är jag med i "fototwitter" =) Instagram! Häng med i det du också!

Igår när jag skjutsade in Lotta till stan var Kolmårdsskogen magisk! Kung Bore hade varit där och blåst över vissa trädkronor. Solen sken och himlen var blå men skogen var silvervit... det såg ut som silvergranar och vinterträd bland gröna tallar och granar. Ja, det var så vackert! Svårt att göra det rättvist på bild... behöver upplevas!
{foton av mig
}

6 kommentarer:

Sahra sa...

Du har så rätt Anna. Du är också så där sötsöt och klär man sig då för puttinuttigt blir det helt enkelt too much. Jag är också mer söt än ball, snygg och vacker. Gärna en OddMolly-blus, men då måste övrigt vara lite ruffigt.
Din man tror jag ser så där härligt seglaraktig ut. Lång, smal, säkert lika snygg lite orakad som rakad, blir lätt brun och ser lite väderbiten ut. Snyggt klädd. The Gant-style.
Kram

Channal sa...

mmmmm... absolut min väderbitne Gant-man!
Kram Anna

Saltistjejen sa...

Älskar Camera + appen! SÅÅÅÅ BRA!!!!!! :-)
Och roligt att experimentera med de olika filtren i den tycker jag. :-)

Channal sa...

Visst är det kul! Kram

Allt och/eller Inget sa...

Kul att få höra hur du gjort, tack! Du är så fin!

Channal sa...

Tack! Ja, det är redigeringen som gör halva bilden! Det är kul! Kram!