tisdag 27 mars 2012

Det hördes gnyende... vov Vov!

Vi tittade ut genom fönstret och såg de mest bedårande lammungarna på grannens tomt! Sex veckor gamla fick de nu komma ut för första gången!
De rultade fram på små knubbiga tassar! Så SÖTA och mjuka! Vill ha!!
Oj vilket pyssel att ta hand om små hundvalpar! Men så goa och söta! Våran granne har fått valpar, en liten syster och bror. Är så sugen på en! Men man blir ju så låst! Bättre att ha dem till låns ibland. Älskar när min Idas lilla Teddy kommer till oss på besök. Men vem vet! Ska aldrig säga aldrig... vi vill ha hund allihopa i familjen! Får vänta och se! Om fyra fem år så!
Absolut den bästa tiden har vi nu! Allt vaknar upp... som en Renässans, pånyttfödelse! Det känns så fräscht! Inte bara tussilago och blåsippor som kommer fram i trädgården utan även små söta hundvalpar! Det blev mycket fotograferande för Lotta och mig igår med våra mobiler! Sen när mannen kom hem blev det nygräddade frasiga våfflor med vaniljglass och blåbärssylt! GOTT!

10 kommentarer:

Annika sa...

SÅ SÖÖÖTA!!
Förstår om ni BLIR sugna, men som du säger blir ni ju låsta om ni skaffar en liten vovvis.
BRA att kunna låna ibland!
Kram!!

Channal sa...

Visst är de söt! Som små lamm! Svåra att motstå! KRAM!

Lena/isklockan sa...

Å Å Å vad söta. Man vill ju bara gosa in sig i dem...

Kram

Blommiga Rutan sa...

Vilka ljuvliga valpar!
Vad är det för ras?
Förstår att ni blir sugna, man blir ju helt såld när man får hålla i en liten valp, eller kattunge. Och, för den delen, människobebisar är heller inte så dumt att få ha i famnen!

Kram Anncathrine

Rosor och Pioner sa...

Det det var något av det sötaste jag sett. Visst blir man låst av att ha hund men två av mina döttrar har oxå hundar så vi hjälps åt dessutom så har vi ett superbra och trevligt hundpensionat på nära håll. Så det brukar allt lösa sig om man skall resa eller göra något annat.

Kram

Channal sa...

Visst vill man Lena! Så gosiga!!! Kram!

Channal sa...

Håller med till 100%
Det är en italiensk Lagotto! De ska vara specialister på att hitta tryffel =)Kram!

Channal sa...

Det låter bra Susanne! Min dotter har hund så det är klart att vi får hjälpas åt! Sen kommer man alltid ut varje dag om man har hund! Tänk att mötas av en viftande svans varje dag när man kommer hem! Övervägande ++. Men vi jobbar mkt båda två! Blir nog en hund om fyra fem år! KRAM!

Anneli Stålberg sa...

Vilka helt underbara små valpar! Jag förstår att de är svåra att motstå :)
Kramar!

Channal sa...

Ja, jag/vi blir helt sjuka! Speciellt när de rultar fram till oss och vill komma upp i famnen och tittar på oss med vädjande blick! Suck...