Förra veckan hade vi alla barnen här hemma... när de kom fick de hallonbål. Koncentrerad hallonsaft blandas med sockerdricka. Massor av färska hallon och isbitar. De som ville fick bålen lite spetsad med Absolut vodka citron, läskande gott! De här tilltuggen blir alltid populära - små tunnbrödsrulle-snittar med gräddfil+Ejderns kaviar+hackad rödlök+hackad dill! Jättegott!- Då grillade vi färska kycklingfiléer som hade legat i Caj P´s kycklingmarinad. Sen kryddade vi dem med Krusmyntagårdens grillkrydda Provencal, (älskar deras kryddblandningar).
- Till det ljummen potatissallad med egen senapsdressing upplagt på två stora fat.
- En stor skål med babysallad, skivade färska champinjoner och Julitas rapsolja med citron.
- Kall sås som jag älskar... äpplechutney+äpplebitar som jag blandar i gräddfil.
- Till efterrätt en stor jordgubb- och rabarberpaj med lättvispad grädde.
(alla foton av mig)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar