tisdag 6 september 2011

En härlig måndag!

Jag älskar mina måndagar... sovmorgon för oss alla tre här hemma! Mannen jobbar i stan, Lotta börjar 10.00 och jag är ledig! Mysigt att lugnt kunna äta frukost tillsammans... 09.00 kom Rut, hon som städar hela huset skinande rent, UNDERBART! Både Rut och Lina förenklar vardagslivet!
När hon började städa skjutsade jag in Lotta till skolan och sedan åkte jag till gymmet! Körde så svetten lackade, YES! Efter det tog jag en sväng till mor & far! Där blev jag bjuden på lite lättlunch i solsken! Det var en varm dag igår med sköna vindar!
Sen var det att åka med bilen till verkstan... inte kul med gamla skruttiga bilar! Därifrån tog jag en rask promenad på 3,5 km... (hann plocka lite blommor också)! När jag kom hem var Rut klar och jag blev så nöjd och glad! Fast då var det bara att förbereda maten för kvällen... vi firade nämligen mannens yngsta igår som fyller 21 år idag! Hipp Hipp Hurra!

Så det blev inte mycket till att studera igår... idag har jag jobbat hela dagen! Kom hem 17.30! Men vet du vad... jag är inte trött! Skön känsla och hoppas det sitter i länge! Nej, nu har jag inte tid att sitta här... en kantarellpaj står och gräddar i ugnen... det blir kvällens middag till en sallad! Underbar kväll till dig!

{foton av mig
}

2 kommentarer:

Vores have sa...

Hejsa.
Smukke billeder- og en skøn blog.
Har tilføjet mig som følger.
Er det ikke en lille pomeraner du har?
Ønsker dig en god onsdag.
Knus Hanne Bente www.finus.dk

Channal sa...

Hej, vad kul o tack! Det är rönnbär i vasen med rosorna! Kram Anna